Nem beszélek egyik testvéremmel sem, rossz ember vagyok ezért?
Kérdező: mindenki azzal tartja a kapcsolatot, akivel akarja, ettől nem lesz "rossz ember" valaki.
Az élet hozhatja úgy, hogy csak egymásra számíthattok, de ha úgy érzed: nem szeretnéd velük tartani a kapcsolatot, akkor nem kell, azt viszont érdemes átgondolni, hogy miért hoztad e döntést és nem szeretnél -e ezen változtatni.
Szia, nekem is hasonló a helyzet bár én az egyik testvéremmel (nővéremmel) azért tartom a kapcsolatot.
Én idősebb vagyok már nálad.
Rájöttem hogy egész életemben egy nagy seggfej voltam és nem csak a családommal szakadt meg a kapcsolatom az évek során hanem minden baráttal is szép lassan.
De persze sokáig azt hittem nálam van a nagy igazság, hát nem így volt.
De összességében ez a megvilagosodasom nem hozott változást az életemben mert ezeket már nem tudja visszacsinálni az ember. Viszont a következményei eléggé megnehezítik az életem. Mostmár próbálok máshogy állni az emberekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!