Szabad ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
Otthon a testvérrimmel annyira megromlott a testveri viszony,hogy szivem szerint letiltanam oket Facebook-on.Oka azért van mert tavaly óta megazóltak és elhordtak mindenfélének,mert haladtam a dolgaimmal,uj munkahelyem lett meg probaltak kutakodni a maganeletemben.legrosszabb az,hogy egy haztartasban elunk,es hogy mindig igyekeszek kulon vonulni toluk,amint lehet,es minden olyat dolgot elzarni,elrejteni eloluk,ami hozzam kapcsolodik.Tudom kicsit bunko szokas,de amiket muveltek,en igy viszonzom.Ti a leírtak alapján hogyan csinálnátok mindent a helyemben?2022. ápr. 18. 05:24
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem angyon fogja érdekelni öket hogy le vannak tiltva vagy sem.
2/3 anonim válasza:
Fb-n állítsd be, hogy ismerőseid listáját csak te láthasd.
Mi váltotta ki ezt belőlük, az, hogy "ők sehova se haladtak az életben" vagy valami más?
3/3 anonim válasza:
Azt tiltod le, aki megérdemli.
A rokoni kapcsolatok semmit se jelentenek, ha a másik egy seggg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!