Szerintetek a bátyámnak, vagy nekem van igazam?
Sziasztok! Kérlek segítsetek az alábbi kérdés eldöntésében:
2013-ban kaptam egy laptopot, amelyet 2021 novemberében édesanyámnak adtam, mivel én vettem egy újat.
Hazavittem vidékre a régit, mert bátyám vállalta, hogy a munkahelyén újratelepítik rajta a windowst, és megnézzük érdemes-e akkumulátort cserélni benne utána.
Miután eltelt 4-5 hónap, kiderült, hogy már bátyám és családja használja a laptopot, kérdés nélkül, vagy anélkül hogy jelezték volna édesanyámnak, mert nekik vissza kellett adni egyet a munkahelyen.
Ezután elromlott az akkumulátra végleg, és bátyám hívott, hogy kéne bele akkumulátor, vegyek Budapesten, és közölte, hogy nincs elég laptopjuk, szóval ők használják. Végül az első helyen nem volt akkumulátor a boltban, és nem mentem tovább utána, úgy voltam ha nem kérték el tőlem, akkor vegyék meg ők.
Ezután hívott testvérem rá pár héttel, hogy van-e akksi, közöltem, hogy nem veszek, mert ők használják a laptopot, el sem kérték tőlem. El se mondták, hogy meddig akarják, hogy náluk legyen.
Erre testvérem közölte, hogy önző vagyok, hogy nem vettem akkumulátort a laptopba.
Nagyjából ennyi röviden a sztori, van még pár mellékszál, de ennyi a lényeg :)
Köszönöm a válaszotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!