Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek a bátyámnak, vagy...

Szerintetek a bátyámnak, vagy nekem van igazam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kérlek segítsetek az alábbi kérdés eldöntésében:

2013-ban kaptam egy laptopot, amelyet 2021 novemberében édesanyámnak adtam, mivel én vettem egy újat.

Hazavittem vidékre a régit, mert bátyám vállalta, hogy a munkahelyén újratelepítik rajta a windowst, és megnézzük érdemes-e akkumulátort cserélni benne utána.

Miután eltelt 4-5 hónap, kiderült, hogy már bátyám és családja használja a laptopot, kérdés nélkül, vagy anélkül hogy jelezték volna édesanyámnak, mert nekik vissza kellett adni egyet a munkahelyen.

Ezután elromlott az akkumulátra végleg, és bátyám hívott, hogy kéne bele akkumulátor, vegyek Budapesten, és közölte, hogy nincs elég laptopjuk, szóval ők használják. Végül az első helyen nem volt akkumulátor a boltban, és nem mentem tovább utána, úgy voltam ha nem kérték el tőlem, akkor vegyék meg ők.

Ezután hívott testvérem rá pár héttel, hogy van-e akksi, közöltem, hogy nem veszek, mert ők használják a laptopot, el sem kérték tőlem. El se mondták, hogy meddig akarják, hogy náluk legyen.

Erre testvérem közölte, hogy önző vagyok, hogy nem vettem akkumulátort a laptopba.

Nagyjából ennyi röviden a sztori, van még pár mellékszál, de ennyi a lényeg :)

Köszönöm a válaszotokat!

2022. ápr. 8. 19:58
A kérdező szavazást indított:
Bátyádnak van igaza
Neked van igazad.
71 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Ez valami vicc? 😂
2022. ápr. 8. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Ha van is mellékszál, neked van igazad. Ha bármi van, és ők másképp gondolták, meg kellett volna beszélniük veled. Így, hogy helyetted eldöntenek mindent, nem oké.
2022. ápr. 8. 20:45
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Kérd tőle vissza, tegyél bele egy új akkumulátort és add oda anyukádnak.
2022. ápr. 8. 20:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak szántad, neki gondolom a karbantartást is vállaltad volna. A bátyád önhatalmúlag magánál tartotta, így innentől az ő felelőssége új alkatrészt szerezni. Még azt sem mondhatja, hogy meglepődött, mert tudott a régi akksiról, neked nincs vele ezután dolgod.
2022. ápr. 8. 20:56
 5/11 anonim ***** válasza:
96%

Ez most komoly? A tesód nem kicsit pofátlan! Eleve az, hogy nem adták oda anyukádnak veri nálam a biztosítékod, de még hogy veled akarnak aksit vetetni, pofám leszakad. És még te vagy az önző.

Vidd el tőlük a laptopot (mondd azt, hogy szervízbe viszed aksi cserére)

2022. ápr. 8. 21:06
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Elég fura tesó.
2022. ápr. 8. 22:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Neked van igazad.
2022. ápr. 9. 04:55
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
Neked van igazad. Röhögd ki, elég nevetseges, amit csinál.
2022. ápr. 9. 08:24
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
Szóval a tesód ellopta az elektronikai hulladékod és még követelőzik is? 🤣
2022. ápr. 9. 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
Az a te laptopod, csak anyud használja, bátyádnak semmi köze hozzá. Elkérte? Nem. Vagy visszaadja, vagy vesz bele aksit, ennyi. Pofátlan féreg.
2022. ápr. 9. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!