Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan viszonyulsz a testvér...

Hogyan viszonyulsz a testvér témához?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 2. 19:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
3 bátyám van. Nincs olyan jó kapcsolatom velük. Alapból nem tartom rossz dolognak, ha az embernek van egy testvére, csak nagyon sok dolgon múlik, hogy a testvérek között jó legyen a kapcsolat. Elsősorban a szülőkön múlik,meg persze az emberek alaptermészetén is.
2022. ápr. 5. 15:07
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Van, idösebb nővérem.

Innentől már nem kell ellenséget tartanom.

Tolvaj kifosztóra sincs gondom.

Igy nem csoda, hogy 7 éve láttam utoljára.

2022. ápr. 6. 01:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, két és fél évvel idősebb bátyám van és egy 13 évvel fiatalabb húgom. Bár mindketten édes testvérek, jelenleg egyiküktől sem kapom azt az összetartást, szövetséget, támogatást, bizalmat, ami a nagy könyvekben testvérek közé meg lenne írva. A jelenleget úgy kell érteni, hogy a 19 éves bátyám másik városban lakik, 3-4 hetente látom, beszélni alig beszélünk, mert én nem érdeklem, de amikor itthon van akkor is csak cseszeget. Néha jó testvér, néha egy kanál vízben tudnánk megfolytani egymást. Sosem volt az, hogy megpróbált volna megvédeni, vagy bármi, önfejű, így arra viszont igenis akadt példa, hogy az ország másik végéből egyedül küldött haza vonattal, átszállásostul, mindenestül, mert ő egy haverját várta. Lány vagyok, 14 voltam. Nem esett jól a lelkemnek.

Húgom viszont még nagyon kicsi, tehát itt még bőven lehet mintakapcsolat, maximum a generációs szakadék lehet akadály, de az nagy.

Amit mindig is akartam, az egy nővér. 3-4 évvel idősebb, de sajnos sosem adatot meg, pedig akkor talán bátyámmal is jobban alakult volna a kapcsolatom, mert nem tőle vártam volna el ezeket az akár kissé nőies dolgokat, hanem a nővéremtől jött volna egymás felé ösztönösen. Én is érte, ő is értem.

2022. ápr. 7. 19:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajnos nincs tesóm de mindig szerettem volna!

Akivel kölcsönösen támogatjuk egymást jóban- rosszban egyaránt! Unalmasabb az élet testvér nélkül. A barátok nem olyanok, ritka az igaz barát aki tényleg jót akarna ...

2022. jún. 9. 07:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Életem legnagyobb ajándéka, amit a szüleimtől kaphattam, a testvérem. Még úgy is, hogy volt egy időszak, amikor nagyon eltávolodtunk egymástól - amit én szinte gyászként éltem meg. Mostanában megint közelebb kerültünk egymáshoz. :)
2022. jún. 9. 11:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15 # jól beszél. Ennél nagyobb ajándék nincs amit egy szülő adhat a gyerekének.

Én tudatosan úgy csináltam h az én gyerekem ne legyen egyke....

Utalok egykének lenni...gyerekkent se szerettem. Egyedül ereztem magam es ez felnőttként is elmondhatom.

2022. jún. 9. 12:49
 17/17 anonim ***** válasza:
79%

Van egy hugom de jobb lett volna nekem egyeduli gyerekkent. Sose szerettem azt hogy mindenen osztozni kellett. A jatekokon, a szamitogepen, egy idoben meg kozos szobaban is voltunk.

Az a jo ha a szulok minden gyereknek megtudjak adni azt ami realis, anelkul hogy osztozkodni kellene valamin. Pl ha valakinek annyi penze van hogy autot vegyen a gyerekeinek akkor vagy kulon auto vagy akkor inkabb ne is vegyen autot neki mert abbol csak vita van ha valami kozos.

Ahol 2 fiu vagy 2 lany van ott a ruhakat az idosebb kapja, a fiatalabb meg orokli a testvere kinott ruhajait.

2022. jún. 10. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!