Mit tehetek a 16 eves húgommal?
Nyilvánvalóan gyermeknevelésre testileg, szellemileg és anyagilag alkalmatlan, akár bántalmazó szülőktől is utolsó lehetőségként szokta nagy nehezen a gyámügy elvenni a gyereket. Nem fogják elvinni a húgodat azért, mert hisztizve elmegy a rendőrségre, mondván, hogy őt verik.
Másrészt meg be sem merne menni a rendőrségre a kis fruska. Esetleg el lehetne magyarázni neki, hogy ha elviszi a gyámügy, akkor bizony árvaházba kerülne, amiről talán mutathatnátok neki pár videót :)
Nagyon nagy higgadtságra volt szükségem ahhoz, hogy ne azt javasoljam, hogy apád vágja jól pofán, aztán mondja meg neki, hogy nesze, most már verünk, mehetsz a rendőrségre. :)
A felvételt én sem tartom rossz ötletnek. Hangfelvétel is jó, de a videó biztosabb.
Szerintem sem visz el 16 évest a gyámügy csak úgy, hiszen azt se viszik el, akit el kéne, de a szüleid valamit rettenetesen elrontottak.
Úristen :(
1 / Tényleg legyen egy felvétel de ne zsarold vele !!
Csak vész tartalékba tedd el ne is tudjon róla .
2/ amugymeg igenis komolyan veszi a rendőrség / gyámügy / családsegítők , még a nyakatokra is járhatnak évekig ha felmerül valami gyanú . Még ha alaptalan is .
De mi a baj ? Miért csinálja ezt ? Valami oka csak van ?
És szerintem ilyen esetben ki is emelhetik a csaladból ha krokodil könyekkel beállít a rendőrségre . Ez a vágya ? Hova menne ? :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!