Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetek a 16 eves húgommal?

Mit tehetek a 16 eves húgommal?

Figyelt kérdés
Udv! Van egy 16 eves hugom aki brutalisan irrital mar. Miutan az itthoni teendoit nem elvegezve tobbszori veszekedes utan mar 2. Alkalommal merte megutni anyamat es azzal fenyegeti az egesz csaladot, hogy kihivja a gyamugyet es elviteti magat, ezzel az ocsemet is es, hogy azt hazudja a rendorsegnem, mi verjuk ot itthon. Mit lehetne tenni vele? Amit itthon csinal az mar kegyetlenseg

2022. márc. 26. 16:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Én úgy tudom, hogy egy 16 évest már nem vesz el a gyámügy. Szóval fenyegetőzzön csak.
2022. márc. 26. 17:49
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Mutathatsz neki pár intézeti létről szóló beszámolót, elsírja magát az biztos. Ha ezt akarja csinálni, megtapasztalhatja...
2022. márc. 26. 17:56
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Én segítenék neki csomagolni, majd kiraknám az utcára.
2022. márc. 26. 18:43
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvalóan gyermeknevelésre testileg, szellemileg és anyagilag alkalmatlan, akár bántalmazó szülőktől is utolsó lehetőségként szokta nagy nehezen a gyámügy elvenni a gyereket. Nem fogják elvinni a húgodat azért, mert hisztizve elmegy a rendőrségre, mondván, hogy őt verik.

Másrészt meg be sem merne menni a rendőrségre a kis fruska. Esetleg el lehetne magyarázni neki, hogy ha elviszi a gyámügy, akkor bizony árvaházba kerülne, amiről talán mutathatnátok neki pár videót :)

Nagyon nagy higgadtságra volt szükségem ahhoz, hogy ne azt javasoljam, hogy apád vágja jól pofán, aztán mondja meg neki, hogy nesze, most már verünk, mehetsz a rendőrségre. :)

2022. márc. 26. 18:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A felvételt én sem tartom rossz ötletnek. Hangfelvétel is jó, de a videó biztosabb.

Szerintem sem visz el 16 évest a gyámügy csak úgy, hiszen azt se viszik el, akit el kéne, de a szüleid valamit rettenetesen elrontottak.

2022. márc. 26. 22:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
naná hogy elrontották. elkényezették mint az állat....
2022. márc. 27. 09:08
 17/22 anonim válasza:
61%

Úristen :(

1 / Tényleg legyen egy felvétel de ne zsarold vele !!

Csak vész tartalékba tedd el ne is tudjon róla .

2/ amugymeg igenis komolyan veszi a rendőrség / gyámügy / családsegítők , még a nyakatokra is járhatnak évekig ha felmerül valami gyanú . Még ha alaptalan is .

De mi a baj ? Miért csinálja ezt ? Valami oka csak van ?

És szerintem ilyen esetben ki is emelhetik a csaladból ha krokodil könyekkel beállít a rendőrségre . Ez a vágya ? Hova menne ? :(

2022. márc. 28. 00:44
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
" amugymeg igenis komolyan veszi a rendőrség / gyámügy / családsegítők , még a nyakatokra is járhatnak évekig ha felmerül valami gyanú . Még ha alaptalan is ." még egy ember aki azt hiszi hülye a hatóság.. mert véletlenül se jönnek rá hogy egy hazug kis dög a kiscsaj.
2022. márc. 28. 09:47
 19/22 anonim válasza:
61%
Nem hiszem azt hogy hülye a hatóság . Szerinted ugy müködik hogy legyint egyet a rendőrség/ gyámügy/családseg. , hogy "ó ez látszik hogy rafinált kis csaj biztos kamuzik" és tovább is állnak ? :) mert akkor tévedsz .
2022. márc. 28. 09:51
 20/22 anonim ***** válasza:
88%
Nem, úgy működik hogy kivizsgálják az esetet, és miután rájöttek hogy egy hisztérika ugráltatta őket, akinek az egyetlen nyűge hogy házimunkát kell végezni, hagyják a fenébe- mert van éppen elég valós esetük. Nem fognak egy tinipicsa miatt évekig odajárkálni.
2022. márc. 28. 10:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!