Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetnék ebben a helyzetbe...

Sterre kérdése:

Mit tehetnék ebben a helyzetben? Esküvő testvér téma

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 6an vagyunk testvérek, de csak 2-vel tartom a kapcsolatot. Az egyik nővérem mindig is tartotta a többivel a kapcsolatot, ezért pl tudom hogy melyikkel mi van. A párom megkérte a kezem 5 év után és 2 hónap múlva lenne az esküvő. Az a helyzet hogy én a 2 testvéremen kívül nem szeretném a többi testvérem meghívni viszont anyós meg erőlteti hogy ez új kezdet lehet a régi kapcsolatunknak a testvéreimmel.

Párom mindkét oldallal egyetért, de nem várja el hogy az legyen amit anyós akar. Az itt a probléma,hogy részben persze megértem,de nem az én nagy napomon akarom ezt lejátszani. Ezt el is mondtam,de sajnos a 2 testvérem közül egyik sem ért egyet velem. Tényleg ekkora nagy bűn az ha én nem szeretném őket az esküvőnkre meghivni?Volt már valakivel hasonló?

2022. márc. 22. 22:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
47%

Furcsa emberek vannak itt.

14: “Mi keseríti el a párodat azon, hogy nem élnek a szüleid? Ez egy tény, neki nincs dolga vele, ezt te nyilván elfogadtad, feldolgoztad”

Ezt komolyan írtad??

Persze, hogy sajnálni való dolog, ha a másiknak nincs apukája, anyukája. Az én férjem is árva, és külön rajta, hogy ez neki rossz. Sajnálom is érte.

Atyaég, milyen emberek vannak itt…

2022. márc. 23. 07:00
 22/30 anonim ***** válasza:
65%

21-es Komolyan!

Nekem sem élnek a szüleim, ettől még nem vagyok árva, bár apukám még gyerek koromban halt meg, tehát akkor voltam jogilag az.

Azt kérdőjeleztem meg, hogy valaki, aki nem élte át miért elkeseredett attól, hogy a másiknak nincsenek szülei. Te lehet sajnálod a párod, de itt erről szó sem volt.

Az elkeseredettség nem szinonímája a sajnálatnak!

2022. márc. 23. 07:26
 23/30 anonim ***** válasza:
96%
A saját esküvődön te döntesz hogy melyik rokonodat akarod meghívni. Ha nem akarod ott látni a tesókat, ne hagyd magad befolyásolni vagy zsarolgatni. Mond meg anyósnak, hogy oké, gondolkoztál rajta, nem hívod el őket, téma lezárva.
2022. márc. 23. 07:39
 24/30 anonim ***** válasza:
96%

Mi meghívtuk a férjem testvérét, aki olyan, mint egy maffiózó, de igazából "csak" strici. Nem örültem neki, de elfogadtam.

A hetekig gyakorolt nyitó táncunkon a kamerás mellett szólt be valami "nagyon vicceset", ami bosszantó. A képeken is úgy néz ki, mint aki most szabadult. A többi csaladtag nem ilyen...

Tudok emiatt aludni, azt se bánom, hogy belerondít a videóba, de mivel azóta is 0 vele a kapcsolatunk, ha most kéne dönteni, nem arra biztatnám a férjem, hogy hívjuk el, csak "mer rokon".

A te rokonaid, te dönts ebben.

2022. márc. 23. 07:51
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ezt neked kell eldönteni, anyósnak semmi beleszólása - másba se! - ebbe a dologba. A ti esküvőtök, a ti pénzetek. Ha te úgy érzed jól magad, hogy nem hívod el a testvéreidet, a te dolgod.
2022. márc. 23. 09:21
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Anyós arra számít hogy mekkora összeborulások lesznek? Ez nem fog megtortenni. És nem ő élte meg ezeket hanem te. Ha testvéreid akarják a saját lagzijukra hívják el a testvéreket, az ő dolguk. De ez a te és a vőlegényed esküvője.

Az még hanyján ha csak csendben ellenének de úgy tűnik ez nem az a békés család. Az esküvődet ne rontsd el a balhéval. Írtad higy az egyik testvéred nem tud viselkedni. Es jó lenne ha beállva érkezne a másik drogos?

Ha igazából békukni akarnátok akkor azt eskuvőtől függetlenül is meg tudnátok tenni.

2022. márc. 23. 11:03
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Anyosjeloltem a volegenyem anyja azt se tudja mennyi fel testverem van akikkel..en se tartom a kapcsolatot! Nemhogy beleszoljon :D

Ja egyszer kozolte mit kelleNE tennem en meg mondtam neki hogy oke! Kerhetek egy bogre teat? Milyen citrom izesitot hasznal vagy termeszetes citrom van e.

Elvileg vette a lapot,tereltem a temat.

2022. márc. 23. 11:44
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Az esküvődre egyedül Te döntöd el kit hívsz meg a részedről!???

Anyósnak mi köze ehhez? Miért kell tudnia a szervezésről, részletekről???

Nem kell ám egy anyostól megijedni.

A Te helyedben nem hívnám meg amúgy az ilyen testvéreket.

2022. márc. 23. 12:33
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyat hívtunk meg az esküvőnkre, akivel tartjuk a kapcsolatot. Sok unokatesóm van, de gyerekkorunk óta kábé nem is beszélünk, az én anyukám is kampányolt mellette, hogy az esküvők összehozzák a családot, milyen már, hogy nem hívom meg őket... hát nem, ha érdekelném őket, keresnénk egymás társaságát. Csak azért nem hívok meg senkit, mert "illik", vagy mert "rokon", meg mert "szokás", ha utána megint nem találkozunk x évig szintén "illendőségből". Kizárólag olyan emberek voltak az esküvőnkön, akiket őszinte szeretetből hívtunk meg, hogy osztozzunk az örömünkön, és együtt ünnepeljünk.
2022. márc. 23. 13:36
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem hívnám meg őket.
2022. márc. 23. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!