Mit tehetnék ebben a helyzetben? Esküvő testvér téma
Az a helyzet hogy 6an vagyunk testvérek, de csak 2-vel tartom a kapcsolatot. Az egyik nővérem mindig is tartotta a többivel a kapcsolatot, ezért pl tudom hogy melyikkel mi van. A párom megkérte a kezem 5 év után és 2 hónap múlva lenne az esküvő. Az a helyzet hogy én a 2 testvéremen kívül nem szeretném a többi testvérem meghívni viszont anyós meg erőlteti hogy ez új kezdet lehet a régi kapcsolatunknak a testvéreimmel.
Párom mindkét oldallal egyetért, de nem várja el hogy az legyen amit anyós akar. Az itt a probléma,hogy részben persze megértem,de nem az én nagy napomon akarom ezt lejátszani. Ezt el is mondtam,de sajnos a 2 testvérem közül egyik sem ért egyet velem. Tényleg ekkora nagy bűn az ha én nem szeretném őket az esküvőnkre meghivni?Volt már valakivel hasonló?
Furcsa emberek vannak itt.
14: “Mi keseríti el a párodat azon, hogy nem élnek a szüleid? Ez egy tény, neki nincs dolga vele, ezt te nyilván elfogadtad, feldolgoztad”
Ezt komolyan írtad??
Persze, hogy sajnálni való dolog, ha a másiknak nincs apukája, anyukája. Az én férjem is árva, és külön rajta, hogy ez neki rossz. Sajnálom is érte.
Atyaég, milyen emberek vannak itt…
21-es Komolyan!
Nekem sem élnek a szüleim, ettől még nem vagyok árva, bár apukám még gyerek koromban halt meg, tehát akkor voltam jogilag az.
Azt kérdőjeleztem meg, hogy valaki, aki nem élte át miért elkeseredett attól, hogy a másiknak nincsenek szülei. Te lehet sajnálod a párod, de itt erről szó sem volt.
Az elkeseredettség nem szinonímája a sajnálatnak!
Mi meghívtuk a férjem testvérét, aki olyan, mint egy maffiózó, de igazából "csak" strici. Nem örültem neki, de elfogadtam.
A hetekig gyakorolt nyitó táncunkon a kamerás mellett szólt be valami "nagyon vicceset", ami bosszantó. A képeken is úgy néz ki, mint aki most szabadult. A többi csaladtag nem ilyen...
Tudok emiatt aludni, azt se bánom, hogy belerondít a videóba, de mivel azóta is 0 vele a kapcsolatunk, ha most kéne dönteni, nem arra biztatnám a férjem, hogy hívjuk el, csak "mer rokon".
A te rokonaid, te dönts ebben.
Anyós arra számít hogy mekkora összeborulások lesznek? Ez nem fog megtortenni. És nem ő élte meg ezeket hanem te. Ha testvéreid akarják a saját lagzijukra hívják el a testvéreket, az ő dolguk. De ez a te és a vőlegényed esküvője.
Az még hanyján ha csak csendben ellenének de úgy tűnik ez nem az a békés család. Az esküvődet ne rontsd el a balhéval. Írtad higy az egyik testvéred nem tud viselkedni. Es jó lenne ha beállva érkezne a másik drogos?
Ha igazából békukni akarnátok akkor azt eskuvőtől függetlenül is meg tudnátok tenni.
Anyosjeloltem a volegenyem anyja azt se tudja mennyi fel testverem van akikkel..en se tartom a kapcsolatot! Nemhogy beleszoljon :D
Ja egyszer kozolte mit kelleNE tennem en meg mondtam neki hogy oke! Kerhetek egy bogre teat? Milyen citrom izesitot hasznal vagy termeszetes citrom van e.
Elvileg vette a lapot,tereltem a temat.
Az esküvődre egyedül Te döntöd el kit hívsz meg a részedről!???
Anyósnak mi köze ehhez? Miért kell tudnia a szervezésről, részletekről???
Nem kell ám egy anyostól megijedni.
A Te helyedben nem hívnám meg amúgy az ilyen testvéreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!