Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetnék ebben a helyzetbe...

Sterre kérdése:

Mit tehetnék ebben a helyzetben? Esküvő testvér téma

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 6an vagyunk testvérek, de csak 2-vel tartom a kapcsolatot. Az egyik nővérem mindig is tartotta a többivel a kapcsolatot, ezért pl tudom hogy melyikkel mi van. A párom megkérte a kezem 5 év után és 2 hónap múlva lenne az esküvő. Az a helyzet hogy én a 2 testvéremen kívül nem szeretném a többi testvérem meghívni viszont anyós meg erőlteti hogy ez új kezdet lehet a régi kapcsolatunknak a testvéreimmel.

Párom mindkét oldallal egyetért, de nem várja el hogy az legyen amit anyós akar. Az itt a probléma,hogy részben persze megértem,de nem az én nagy napomon akarom ezt lejátszani. Ezt el is mondtam,de sajnos a 2 testvérem közül egyik sem ért egyet velem. Tényleg ekkora nagy bűn az ha én nem szeretném őket az esküvőnkre meghivni?Volt már valakivel hasonló?

2022. márc. 22. 22:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
96%
Még ha valamelyik szülőd vagy más rokonod erőltetné, aki jobban rálát a kapcsolatotokra a testvéreiddel, azt úgy-ahogy megérteném, bár neki se lenne kötelező engedned, hiszen a te esküvődről van szó. De az anyósnak ők még csak nem is a rokonai, abszolút nincs beleszólása, hogy kit hívsz meg.
2022. márc. 22. 23:42
 12/30 A kérdező kommentje:

Igazából a párom nem áll mellette,de sajnálja hogy nem vagyunk jóban. Nekem már szüleim sincsenek lassan 11 éve és a páromat ez is nagyon elkeseríti hogy nem élnek már.

Ezért gondolták hogy a testvéri viszony hátha javítható...

2022. márc. 22. 23:44
 13/30 anonim ***** válasza:
97%
Elég fura ember lehet, aki sajnálja, hogy nem vagy jóban drogosokkal és bántalmazókkal.
2022. márc. 22. 23:46
 14/30 anonim ***** válasza:
90%

Mi keseríti el a párodat azon, hogy nem élnek a szüleid? Ez egy tény, neki nincs dolga vele, ezt te nyilván elfogadtad, feldolgoztad.

A rokonait az embernek eleve nem kell szeretni, kapcsolatot tartani, főleg nem, ha olyanok, mint a tieid. Az amit művel anyósod és a leendő férjed nulla empátiát feltételez. Értem én, hogy ők tudják mi az ideális, de amikor semmi sem az, akkor támogatniuk kellene, hogy te, aki megéltél már sok mindent, amit ezek szerint fel sem tudnak mérni, akkor elhiggyék, és tudják, hogy te tudod mit-miért teszel.

2022. márc. 23. 00:06
 15/30 anonim ***** válasza:
98%
Ilyen alakokat ne hívj meg. Mi lesz, ha botrányt csinálnak az esküvődön?
2022. márc. 23. 01:20
 16/30 anonim ***** válasza:
98%

Akik eröltetik, hogy hívd meg őket, gondolom lapítanának, ha például ordenáré viselkedéssel botrányt csinálnának.

Te napod és az legyen ott, akit szeretnél.

2022. márc. 23. 03:02
 17/30 anonim ***** válasza:
70%
A párod eleg fura. Miért van azon elkeseredve, hogy a te szüleid nem élnek? Mintha bárki tehetne erről. Azt meg, higy a drogos, gyerekeiről lemondó, fenyegetőző alakok nem részei az eteteknek, még meg is kéne köszönnie. Biztos jó ötlet hozzámenni?
2022. márc. 23. 05:48
 18/30 anonim ***** válasza:
25%

Mindenki más, én utálom az én nagy napom szöveget. Egyrészt ketten vagytok. Másrészt én nem azért hívtam vendéget, hogy engem ünnepeljenek, hanem azért, hogy velünk. Így nem rontotta el se kisgyerek, se senki, lett, amilyen lett.

Ha te velük nem akarod megosztani az örömöt, lelked rajta, nem őket minősíti.

2022. márc. 23. 06:11
 19/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem hívnám meg őket és senkinek se magyarázkodnék efelől.
2022. márc. 23. 06:25
 20/30 anonim ***** válasza:
95%

1. anyósnak semmi köze hozzá

2. a párodnak nincs véleménye??? Vagy csak az a jó, amit anyuci mond - ilyen emberhez ne menj hozzá

3. azt hívsz meg, akit akarsz, én sem hívok meg még egyeneségi rokont sem, akivel évi 2x beszélünk max

2022. márc. 23. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!