Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van itt olyan aki nem tartja...

Van itt olyan aki nem tartja a testvéreivel a kapcsolatot?(bőv lent)

Figyelt kérdés

Ha nem tartjátok, miért nem? Hány éve nem beszéltek?

Csak az válaszoljon akit nem kavar fel a téma, mivel elég személyes

2022. febr. 16. 22:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
En nem tartom a kapcsolator, mivel nagymamamat rabeszelte, hogy irassa ra a lakasat ajandekozasi szerzodessel. Igy apam elesett a sajat oroksegetol. Raadasul sunyin titokban csinalta,evek multab derult ki, utana alig torodott a mamaval...
2022. aug. 1. 23:57
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Milyen szomorú ennyi ilyen családi történetet olvasni.

Nekem van 1 féltestvérem apám által(ő az idősebb), 1 féltestvérem anyám által( Ő a legkisebb), és egy édes testvérem. A legidősebb féltesómmal soha nem is beszéltem. Látásból ismerem, ha párszor köszöntem neki úgy csinált mintha nem tudná ki vagyok, pedig gyerek koromból ismer. Plusz egy faluval alrébb lakik mint én. Így nem erőltettem a dolgot, fölöslegesnek éreztem.

A másik két testvéremmel hálistennek imádjuk egymást.

2023. máj. 23. 13:34
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 3 testvérből egy se tartja a másikkal a kapcsolatot, távolság nézeteltérések miatt, mindenki inkább a békét választotta. Jelenleg mindegyikőnknek valami téves dolog él a fejében egymásról, sajnos igazán sose ismertük egymást. Talán akkor lesz változás, mikor szülők meghalnak, öröklési ügyet kell intézni. Sajnos nem bízom a békés újratalálásban, félek akkor fog kibukni az egész mikor nem kéne.
2023. máj. 23. 18:22
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Másfél évvel fiatalabb öcsém van, nem szoktunk nagyon beszélni. Igazából nincs bajunk egymással, csak nemigen van közös témánk, és messze is lakunk. Persze ha segítségre lenne szüksége valamelyikünknek, számíthatnánk a másikra.
2023. máj. 24. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!