Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek lesz már valami a...

Szerintetek lesz már valami a hugommal? Vagy normalis hogy így "lázad"?

Figyelt kérdés
14 éves, és így folyamatosan mondja hogy vele sose történik semmi, meg hogy neki szar minden, "főleg ezekbe a honapokba" "meg hogy nem fog menni sehova" ez az amaz.. és folyamatosan azzal nyagatt hogy "Szerinted lesz velem valami jó már végre?" "Szerinted történni fog valami velem?" Ez így normális ?
2022. febr. 11. 20:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Öhm...ez minden, csak nem lázadás. Egyszerűen csak szomorú. Bár én fiú vagyok, de engem is sokszor elkapott egy amolyan kilátástalanság érzés ilyen idősen, mindig amikor tél volt. Így hogy már tudom, hogy csak a rossz idő miatt van, meg hogy ez nem egyedi probléma, sokan érezik néha ezt, így már sikerült az évek alatt felülkerekedni ezen. Lehet csak placebo, de sokat segít hogy télen szedek D és C vitamint, plusz ilyen "vasat" 🤷‍♂️
2022. febr. 11. 20:30
 2/18 anonim válasza:
92%

Dolgoznak benne a hormonok.

Ez normális, mert sok kamasz viselkedik így... :,D

2022. febr. 11. 20:30
 3/18 anonim ***** válasza:
15%
Nem lesz, ha csak ül a sggén és várja a csodát.
2022. febr. 11. 20:32
 4/18 A kérdező kommentje:
2. Igen ő is ezt mondta, hogy mindig csak a január február meg így még a március "ami nem jó neki" Bár ez igaz, Mindig csak ezekbe a hónapokban vannak problémái..
2022. febr. 11. 20:33
 5/18 A kérdező kommentje:
A 4-es üzenetem az elsőnek szántam(:
2022. febr. 11. 20:38
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Szezonális depresszió
2022. febr. 11. 20:39
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
Vagy szimplán csak utálja a hideget, nincs hova menni, nem lehet úgy csinoskodni, ilyesmik
2022. febr. 11. 20:46
 8/18 A kérdező kommentje:
Bar amúgy ezekbe a hónapokban önbizalomhiánya is szokott lenni, folyamatosan mutatja nekem a lányokat, hogy mennyire szép arcuk van meg stb.. holott ez nem igaz! A vastag fekete szemoldokxdd, az a tipikis dupla száj, nagy szem. De amúgy akkor ti azt mondjátok hogy ez elobb utobb ell fog múlni?
2022. febr. 11. 20:53
 9/18 A kérdező kommentje:
Tipikus*
2022. febr. 11. 20:54
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
Vidd el hétvégén moziba, fodrászhoz, drogériába parfümöt választani, stb.
2022. febr. 11. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!