A hugommal valmi biztos nincs rendben (szerintem). Szerintetek ez normális?
Mindig csinál valami butaságot, azzal az indokkal, hogy ő unatkozik, meg hogy kell valami ami miatt utálhatja magát..
egyik héten kitalálja, hogy kövér és 2 napig nem eszik vagy hánytatja magát.
Aztán ezt abbahagyja és következőnek meg benyugtatózik.. utána rá pár hétre megint van valami és jól berug meg cigizik.
utána megint “lenyugszik”. Következőnek anyáékra akad ki indokolatlanul és hisztizik velük. Ez tart 1 napig aztán rá pár hétre a barátjával játssza el ezt akibe szerelmes de ha rátör az 5perc akkor “én nem vagyok képes kapcsolatban élni én flörtölgetni akarok mindenkivel nem érdekel a barátom” és szexi képekkel nyomja tele az instáját.
Aztán legközelebb összevásárol minden féle ruhát ami felesleges és kiakad hogy megint mennyi pénzt elszórt ezért kezdi utálni magát.
Szóval mindig van valami, amik után bűntudata is van és utálhatja magát értük. De miközben ezeket csinálja azt állítja, hogy ezt élvezi mert különben unatkozna
A pofonnal semmit sem értek el.
Van valami mélyebb oka, hogy ezt csinálja. Beszélgessetek vele, legyetek figyelmesebbek, illetve egy pszichológus sem ártana neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!