Jogos volt ez a tesómtól?
Múlt vasárnap történt, mikor a tesómmal voltam egy családnál
Ők beszélgettek, kiküldtek azzal, hogy komoly dolgokat akarnak megbeszélni, amikhez még kicsi vagyok. Bár 17 vagyok, a tesóm is tudja mennyire érett vagyok, de csak röhögött és elkezdett agitálni, hogy milyen gyerekes tudok lenni.
De kimentem, hagytam a felnőtteket beszélgetni, játszottam a kutyával. Mikor egyik barátunk, adott a kutyának egy csokit. Mondtam neki, hogy a csoki egészségtelen a kutyáknak. Erre azt mondták, hogy fogjam be. Kitárgyaltak, a tesóm is mellettük állt.
Mit tehetek? Ideges vagyok.
"Komoly dolog" ugyan mi? Sok 17 éves tisztában van a munkával(főleg a szakgimisek, szakiskolások). Mindjárt felnőtt vagy, és kiküldenek? Rájuk nézve szégyen.
A csoki pedig valóban méreg a kutyának, ők voltak az idióták.
Hát nem tudom, én kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy kiküldenek, hogy utána kibeszéljenek...
Nem lehet, hogy valami másról volt szó? Nyilván az érezhető, hogy nem kedvelnek, de ha ilyeneket mondanak a szemedbe, akkor miért küldenének ki mikor ki akarnak beszélni? Meg eleve, ha ennyire nem kedvelnének akkor miért vittek magukkal?
Köszönöm a válaszokat, beszélek majd vele.
Nem szeretném, hogy a tesóm ne kedveljen :((.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!