Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogos volt ez a tesómtól?

Jogos volt ez a tesómtól?

Figyelt kérdés

Múlt vasárnap történt, mikor a tesómmal voltam egy családnál

Ők beszélgettek, kiküldtek azzal, hogy komoly dolgokat akarnak megbeszélni, amikhez még kicsi vagyok. Bár 17 vagyok, a tesóm is tudja mennyire érett vagyok, de csak röhögött és elkezdett agitálni, hogy milyen gyerekes tudok lenni.

De kimentem, hagytam a felnőtteket beszélgetni, játszottam a kutyával. Mikor egyik barátunk, adott a kutyának egy csokit. Mondtam neki, hogy a csoki egészségtelen a kutyáknak. Erre azt mondták, hogy fogjam be. Kitárgyaltak, a tesóm is mellettük állt.

Mit tehetek? Ideges vagyok.

2022. jan. 11. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Te is tudod, hogy nem veled van a baj.
2022. jan. 11. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg a testvérednek, hogy rosszul esett, amit csinált. Amúgy igazad volt, kutyának nem szabad csokit adni.
2022. jan. 11. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

"Komoly dolog" ugyan mi? Sok 17 éves tisztában van a munkával(főleg a szakgimisek, szakiskolások). Mindjárt felnőtt vagy, és kiküldenek? Rájuk nézve szégyen.

A csoki pedig valóban méreg a kutyának, ők voltak az idióták.

2022. jan. 11. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
vihar a biliben...
2022. jan. 11. 18:03
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem volt jogos, tesód amit művelt!
2022. jan. 11. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
42%

Hát nem tudom, én kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy kiküldenek, hogy utána kibeszéljenek...

Nem lehet, hogy valami másról volt szó? Nyilván az érezhető, hogy nem kedvelnek, de ha ilyeneket mondanak a szemedbe, akkor miért küldenének ki mikor ki akarnak beszélni? Meg eleve, ha ennyire nem kedvelnének akkor miért vittek magukkal?

2022. jan. 11. 18:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, beszélek majd vele.

Nem szeretném, hogy a tesóm ne kedveljen :((.

2022. jan. 11. 19:02
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
Akkor ki kell békülni :)
2022. jan. 11. 21:41
 9/10 anonim ***** válasza:
71%
Nos,vagy alkalmazkodsz és te is ilyen paraszt leszel vagy mindig te leszel a kis "éretlen" a családban.
2022. jan. 11. 23:08
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Tesód egy bunkó. Ne vedd magadra, de azért ne is felejtsd ezeket a dolgokat, később jó lehet még.
2022. jan. 12. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!