Mit csináljak, ha kivagyok tesómtól?
1,5 éves, de nem tudok tőle az ég világon semmit sem csinálni. Nyávog, sír, szüleim szólnak csináljam ezt, csináljam azt, ha segítek akkor is azt mondják sose segítek. Nekik, ha olvasok az is baj, mert hogy miért nem tesómmal vagyok... Annyira szomorú vagyok amiatt hogy nem tudok időt tölteni azokkal/azokra a dolgokra amik engem érdekelnek, hogy teljesen besokkaltam és legszívesebben öngyilkos lennék. Egyszerűen borzalmas az egész. Nincs türelmem tesómhoz, sose volt türelmem a gyerekekhez, idegesít, nem tudok koncentrálni semmire. Ha itthon van is, feszengek, mikor szólnak legközelebb, hogy menjek megfogni, hozzam át a szobámba. Elegem van.
16/L
Öngyilkos ne legyél emiatt. De azt azért megmondhatod a szüleidnek, hogy nem te akartál kisgyereket, nem neked szülték a tesódat, vigyázzanak rá ők. Persze ez nem jelenti, hogy soha ne foglalkozz vele, de ne ingyen bébiszitternek használjanak már.
Kitartás amúgy, hamarosan megtanul majd beszélni, nem csak nyávogni és sírni tud majd, hanem lehet vele kommunikálni is, persze türelmesen, szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!