Olvassa a tesóm e-mailjeit!?
Figyelt kérdés
rájöttem, h. a sógorom olvassa a tesóm leveleit, hozzáférése van a postafiókjához
feltűnt, h. a tesóm több levelemre nem válaszolt mikor rákérdeztem, azt mondta, nem is látta.
most jött egy levél az ő címről, aláírás nélkül, de abból kiderült, h. a sógorom írta.
olyan szöveg volt benne, h. ha beugrok hozzájuk,ő majd hazahosz.
tehát nem az állt benne, h. tesóm írta volna, h. x (sógor neve) majd hazavisz, hanem az, h. "hazafuvarozlak".
ezekben a mailekben bizalmas dolgokat is leírtam, ami csak rám és a tesómra tartozik, és ezek szerint ezeket is olvashatta.
2021. dec. 13. 13:04
11/11 anonim válasza:
O.o Hát ha ő is így ír, ahogy ez a kérdés lett írva, akkor nincs mitől félni, hisz alapból kódolva van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!