Olvassa a tesóm e-mailjeit!?
rájöttem, h. a sógorom olvassa a tesóm leveleit, hozzáférése van a postafiókjához
feltűnt, h. a tesóm több levelemre nem válaszolt mikor rákérdeztem, azt mondta, nem is látta.
most jött egy levél az ő címről, aláírás nélkül, de abból kiderült, h. a sógorom írta.
olyan szöveg volt benne, h. ha beugrok hozzájuk,ő majd hazahosz.
tehát nem az állt benne, h. tesóm írta volna, h. x (sógor neve) majd hazavisz, hanem az, h. "hazafuvarozlak".
ezekben a mailekben bizalmas dolgokat is leírtam, ami csak rám és a tesómra tartozik, és ezek szerint ezeket is olvashatta.
Mi is olvassuk egymás mailjeit, mert semmi titok nem jön rá és sokszor én válaszolok a férjem nevében a hivatalos levelekre is, mert neki kevesebb ideje van. De van olyan is, hogy jön nekem sms és megkérem, hogy válaszoljon rá. :D
Sőt! Mondtam neki a múltkor, hogy írjon rá tesómra a nevemben, hogy ugorjon be ha erre jár mert vettem a gyerekeknek gyümölcsöt meg az unokaöcsémnek egy autógyűjteményt és vigye el.
Most akkor mi van?
levéltitok megsértése
az úgy korrekt, ha szólnak, h. többen is látják a kimenő leveleket
ha ti írtok bárkinek bizalmasan, és azt tudtotokon kívül más is olvassa, nem hiszem, h. annyira örülnétek
Mi olyat tudsz írni egy mailben, ami annyira bizalmas? Lehet a tesód mondta neki, hogy "Béla! Olvasd már el mit vinnyog ez megint és írj neki valamit, mert én már unom!".
Szerintem senkit nem érdekel a magánéleted, ha meg bizalmasan akarsz beszélgetni a tesóddal, akkor nem blogot írj neki, hanem hívd fel vagy találkozzatok!
Szólj a tesódnak. Egyáltalán tud róla?
AMúgy röhejes ez a másik leveleinek az olvasgatása. SOha nem írnék semmit olyannak, akinél más is olvassa, mint akinek címeztem.
Aha, akkor ez nem is arról szól, hogy a testvéred levelezését látja a sógorod, hanem hogy a te levelezésedet a testvéreddel látja a sógorod.
Minden bizonnyal az összes rokonnak/ismerősnek/barátnak/szolgáltatónak egyesével írásban tájékoztatást kell adniuk erről a tényről, mert úgy "korrekt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!