Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Olvassa a tesóm e-mailjeit!?

Olvassa a tesóm e-mailjeit!?

Figyelt kérdés

rájöttem, h. a sógorom olvassa a tesóm leveleit, hozzáférése van a postafiókjához

feltűnt, h. a tesóm több levelemre nem válaszolt mikor rákérdeztem, azt mondta, nem is látta.

most jött egy levél az ő címről, aláírás nélkül, de abból kiderült, h. a sógorom írta.

olyan szöveg volt benne, h. ha beugrok hozzájuk,ő majd hazahosz.

tehát nem az állt benne, h. tesóm írta volna, h. x (sógor neve) majd hazavisz, hanem az, h. "hazafuvarozlak".

ezekben a mailekben bizalmas dolgokat is leírtam, ami csak rám és a tesómra tartozik, és ezek szerint ezeket is olvashatta.

2021. dec. 13. 13:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Úgy tűnik, na és? Inkább próbálj megtanulni értelmesen fogalmazni, mert nekem fájt ahogy a kérdésed olvastam.
2021. dec. 13. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Mivan?!
2021. dec. 13. 13:09
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Igen. S jókat röhög rajtad. Az írásodon. Mint a,Rejtő Jenő Fülig Jimmyje
2021. dec. 13. 13:12
 4/11 anonim ***** válasza:
35%

Mi is olvassuk egymás mailjeit, mert semmi titok nem jön rá és sokszor én válaszolok a férjem nevében a hivatalos levelekre is, mert neki kevesebb ideje van. De van olyan is, hogy jön nekem sms és megkérem, hogy válaszoljon rá. :D

Sőt! Mondtam neki a múltkor, hogy írjon rá tesómra a nevemben, hogy ugorjon be ha erre jár mert vettem a gyerekeknek gyümölcsöt meg az unokaöcsémnek egy autógyűjteményt és vigye el.

Most akkor mi van?

2021. dec. 13. 13:20
 5/11 A kérdező kommentje:

levéltitok megsértése

az úgy korrekt, ha szólnak, h. többen is látják a kimenő leveleket

ha ti írtok bárkinek bizalmasan, és azt tudtotokon kívül más is olvassa, nem hiszem, h. annyira örülnétek

2021. dec. 13. 13:24
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Mi olyat tudsz írni egy mailben, ami annyira bizalmas? Lehet a tesód mondta neki, hogy "Béla! Olvasd már el mit vinnyog ez megint és írj neki valamit, mert én már unom!".

Szerintem senkit nem érdekel a magánéleted, ha meg bizalmasan akarsz beszélgetni a tesóddal, akkor nem blogot írj neki, hanem hívd fel vagy találkozzatok!

2021. dec. 13. 13:32
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Szólj a tesódnak. Egyáltalán tud róla?

AMúgy röhejes ez a másik leveleinek az olvasgatása. SOha nem írnék semmit olyannak, akinél más is olvassa, mint akinek címeztem.

2021. dec. 13. 13:43
 8/11 anonim ***** válasza:
13%

Aha, akkor ez nem is arról szól, hogy a testvéred levelezését látja a sógorod, hanem hogy a te levelezésedet a testvéreddel látja a sógorod.

Minden bizonnyal az összes rokonnak/ismerősnek/barátnak/szolgáltatónak egyesével írásban tájékoztatást kell adniuk erről a tényről, mert úgy "korrekt".

2021. dec. 13. 13:45
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Nincs nálunk sem titok, de soha nem olvasok bele senkinek se a telefonjaba. Nagyon béna, ahogy egyesek beállítják, hogy náluk milyen szipiszupi minden, közben meg megy a kontroll.
2021. dec. 13. 14:20
 10/11 Savlekotő ***** válasza:
77%
Lehet tesód nem is tudja h olvassa más is,és megfigyelés van,vagy tudja sajnos,de nem csak ebben van kontroll felette,szólj neki szóban. Öt perc új fiókot csinálni. Fa sza kapcsolatok ahol ennyi privát tér se jár..
2021. dec. 13. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!