Mit tegyek, ha a húgom lopkodja a csokijaimat, ameddig iskolában vagyok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 20:55
31/65 anonim válasza:
23. Miért ne lehetne komoly a kérdés. Nekem a bátyám ette meg a csokimat, meg csinált olyat is, hogy elvitte a játékomat és elcserélte mással, utána azt állította, hogy találta. Voltam akkor 6-7 éves ő 4.5 évvel idősebb nálam. Később lopott tölem pénzt, a telefonomat, azt már felsorolni nem tudnám miket, ezt már felnőtt ként. Most már az örökölt ház felét is elbukom valószínűleg, mert elárverezik miatta.
32/65 A kérdező kommentje:
A húgom tegnap megette a vacsorámat is...
2021. dec. 12. 22:09
33/65 anonim válasza:
Tudjuk. 🤣
De anyadek se százasak valszeg...
34/65 A kérdező kommentje:
Anyám egy idegbeteg, ne is mond...
2021. dec. 12. 22:13
35/65 anonim válasza:
De miért nem etted meg te a vacsorádat?
38/65 A kérdező kommentje:
Apám Németországban dolgozik, nincs sokat itthon
2021. dec. 12. 22:20
39/65 anonim válasza:
#30-as csak elméletben mókás.
Táborban a srácok behashajtóztak egy kétliteres fantát, azzal kínáltak meg mindenkit.
Az egyik srácot orvoshoz kellett vinni, mert kiderült, hogy allergiás rá. Nagyobb baj is lehetett volna.
40/65 anonim válasza:
Ez a troll próbál a Martin féle családra hasonlítani, de elég gyengèk még a történetek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!