Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek ez gáz vagy sem?

Szerintetek ez gáz vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy nővérem, ő 28 én 18. Mindkettőnknek van párja. Náluk az ajándékozás mindig drága dolgokról szól, YSL parfüm, ilyen olyan Hilfiger póló és társai. Én és a párom nem szoktuk egymást ajándékozni kifejezetten szülinapra nevnapra karacsonyra, amire evkozben szükségünk van mindig megvesszuk magunknak vagy egymasnak. Ilyen unnepekkkor x összeget bedobunk a malacperselybe, és inkább élményt adunk egymásnak. Egy mozi, vagy egy kisebb kiruccanas. Nővérem szerint ez tök gáz, hogy nem ajándékozzuk egymást nagyobb dolgokkal, hanem félre rakjuk a pénzt... Nem tudom mas hogyan van ezzel, de en nem erzem ugy, hogy a paromnak szuksege van egy 99. parfümre, csak mert karacsony van.

2021. dec. 6. 21:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
10%

miert kell venni egy 38. xy markaju és összegű valamit.

Nem azt kell venni. Valamit, amivel örömet okozol... Nagyon szomorú, ha annak ellenére, hogy minden megvan, nem tudjátok meglepni egymást.

2021. dec. 7. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!