Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Gonosz vagyok amiert ez...

Gonosz vagyok amiert ez rosszul esik?

Figyelt kérdés
A ferjemmel nemreg hazasodtunk ossze. A lanytestverenek hamarosan gyereke szuletik, illetve egy regebbi hazat ujitanak fel a parjaval, a ferjem 2 millio forintot szeretne adni nekik a gyerek szuletesekor. Ez a penze eddig le volt kotve, most szabadul fel, es egy az egyben at akarja adni. A masik testverenek az eskuvojere 100 ezer forintot adott. Szeretem a tesoit, de en ezt a penzt nagyon soknak tartom. Ez egyedul a ferjem penze, o egyedul gyujtotte es tette felre korabban igy beelszolasom nincs. De az igzsag az, hogy a lanytesojaek mar mindjart bekoltoznek, a hz szinte kesz, arra mar nem kell annyira sokat kolteni. Mi alberletben elunk, nekunk is vannak terveink, szeretnenk sajatot venni, mi is szeretnenk babat mar jovo evben... Es rosszul esik, hogy nem ezek a prioritasok a ferjem szamara. Nem azt sajnalom hogy ad, csak irrealisnak tartom az osszeget a masik tesojanak adott osszeghez, akivel szinten jo a kapcsolat, illetve ahhoz kepest is hogy sajat jovonkre nem szan.
2021. dec. 4. 08:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor majd nektek lesz baba, a férjed lánytestvére is ad 2 milliót?
2021. dec. 4. 11:21
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Jogos a felháborodásod. Ha valakivel a közös jövőnket építjük, nagyon rosszul esne, hogy nem ugyanolyan gőzerővel küzd érte, mint ahogyan én. Ráadásul amilye van azt nem velem osztja meg, hanem a rokonainak a feneke alá teszi. Ugyanolyan bosszantó, mint amikor rájuk fordítaná minden szabadidejét és elsősorban nem arra az emberre van tekintettel, akivel együtt él és akit állítólag szeret, vele szeretné leélni az életét..stb. Nem vagy gonosz, a férjed nincs rád tekintettel, lehet, hogy az ő pénze az ő döntése, de ez ne legyen már mentsvár. Lesznek itt még gondok.
2021. dec. 4. 11:38
 13/21 Bellatrix:3 ***** válasza:
60%
Ha megtehetném bármikor adnék a tesómnak ennyi pénzt. Főleg ha az én pénzem ebbe senkinek nincs beleszólása. Ezért tartom marhaságnak a közös kasszát is, mert azt a pénzt amit megkeres az ember arra költi amire akarja. Az ilyenekbe nem kellene beleszólni, nem te kerested a pénzt nincs közöd hozzá, persze megsértődni és vergődni lehet de nincs értelme.
2021. dec. 4. 12:13
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem lehet, hogy korábban a tesoja segítette ki?
2021. dec. 4. 12:30
 15/21 anonim ***** válasza:
31%
Ha neked is van 2 milliód amit a közös életre szánsz akkor nem vagy gonosz. ha csak betennéd a kuffert a jóba, gonosz vagy
2021. dec. 4. 12:50
 16/21 Bellatrix:3 ***** válasza:
52%
Plusz nem rég házasodtatok, kicsit úgy hangzik, mintha azt a 2 milliót te már fejben erre arra elköltötted volna aztán a csóré feneked a falhoz ért és kezdtél ráébredni, hogy nem kapsz belőle semmit.
2021. dec. 4. 18:43
 17/21 anonim ***** válasza:
50%

"..A ferjemmel nemreg hazasodtunk ossze...

...alberletben elunk...

...szeretnenk babat mar jovo evben"

A "gondos és előrelátó" családtervezés, a semmire.

2021. dec. 4. 21:56
 18/21 anonim ***** válasza:
58%
Megértem a kérdezõt és én is kissé zokon venném, hogy azt a pénzt nem a közös jövõnkbe invesztálja bele, hanem úgymond kidobja az ablakon. Bár dobja, az õ pénze, csak mondjuk, aki albérletben él nem értem miért ad pénzt olyannak, akinek van zsozsója házat felújítani a mostani elszállt árak mellett, plusz még gyerekre is futja. Gondolom a kérdezõ is akarna saját lakást, gyereket, csak úgy elég nehéz ezt megvalósítani ha a sógornõ 2 évente pottyant gyereket, oszt kell adni 2 milkát. Így sose juttok egyrõl a kettõre. A helyedben hagynám a fenébe, adja oda, nem szólnák egy szót sem, de a külön kassza garantált lenne. 30/f
2021. dec. 5. 01:58
 19/21 anonim ***** válasza:
60%
Neked van 2 milliód kérdező? Ha nincs, semmi jogod beleszólni mire költi
2021. dec. 5. 06:52
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
Apjoknak van méhe? Mert akkor ő meg ne tervezgesse a babát, ha nem tudja megszülni.
2021. dec. 5. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!