Milyen azoknak a lanyoknak az életük, akiknek full helyes
öccsük van?
Figyelt kérdés
Tehát négy év van koztem es az öccsém között, én lány vagyok, sokak szerint gyönyörű vagyok, és általában akik nekem tetszettek, nekik is be jöttem,(Tehát nem vagyok csúnya lány az a lényeg) (nem vagyok beképzelt!!) Az öccsém helyes kis fiú, de még "kicsi" ahhoz képest, igazábol csak megfordult a fejemben hogy mii lessz ha nagyobb lessz? Biztos hogy futni fognak uttána a lányok, mert tényleg, még a baratnoim is mondják hogy, hiába "kicsi" nagyoon helyes fiú. Tudoom hulye kerdes, de mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy vannak e itt olyan lányok, akiknek van egy öccse, éy minden második lánynak tetszik.
2021. dec. 3. 12:50
1/5 anonim válasza:
Nekem már 23 éves az öcsém, és kimondottan jóképű srác. Odavannak érte a nők. Engem nem igazán érdekel, hogy épp kivel jár. Csak olyankor szoktam mosolyogni amikor valaki rajtam keresztül akarja az öcsémet megszerezni.
Más téma: KÍváncsiságból kérdezem. Miért írod a LESZ szót lessz- nek? Miért hibázza el szinte mindenki? Hiszen kiejtve sem nyújtód meg az SZ betűt- Tényleg érdekel, nem bántásból kérdezem.
25 /N
2021. dec. 3. 13:12
2/5 A kérdező kommentje:
1. Igazából engemse érdekel pont hogy kivel jár, csak a véleményetekre illetve a tapasztalatokra voltam/vagyok kíváncsi. Én itt Németországba kezdtem a sulit, és ugye bem tanultam sehol magyarul írni és rengeteg magyar barátom van, Magyarországról akikkel rengeteget írok beszélgetek, és akkor így általuk "tanultam meg Helyesen írni" meg stb. (Azóta is németországba élünk)
2021. dec. 3. 13:17
3/5 A kérdező kommentje:
Nem*
2021. dec. 3. 13:18
4/5 anonim válasza:
Én öccs vagyok és szép ugyhogy kérdezz milyen nyugodtan
2021. dec. 3. 17:25
5/5 anonim válasza:
Szerintem semmi extra, ha helyes az öcséd, legfeljebb lehet, hogy néhány lány majd miatta akar veled barátkozni :)
1-es, de bizony megnyújtjuk az sz-t a lesz szóban. Próbáld kimondani ezt a 2 mondatot:
Lesz otthon minden.
Vesz otthon mindent.
Szerintem nem ugyanúgy ejtjük a sz-et a lesz-ben és a vesz-ben. (Ugyanígy az egy-ben is hosszú gy-t ejtünk)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!