Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan vannak megsértődve?

Jogosan vannak megsértődve?

Figyelt kérdés
A nővéremék direkt akkora időzítették az esküvőjüket, amikor a szülinapom van. Ennek már 4 éve. Szóval a szülinapom napján van a házassági évfordulójuk. Van egy kisfiúk. Megkértek, hogy vigyázzak már az unokaöcsémre, azon a napon. Én pedig nemet mondtam, mert szerettem volna a párommal tölteni a szülinapom. Erre megsértődtek és hatalmas hisztit csaptak, hogy engem soha nem lehet megkérni semmire (ami amúgy nem igaz). Azzal érveltek, hogy úgysem tartok szülinapibulit, meg úgysem megyünk bulizni aznap. Én vagyok az önző? Nem ők, akik arra a napra foglaltak időpontot az esküvőjükre? Ez az elejétől benne volt a pakliban...

2021. dec. 1. 03:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem vállald be, egyszer, azzal a kitétellel hogy jövőre már nem fogod. Ez a gyerek is felnő egyszer, ha jól értem maximum négy éves lehet. Nem mellesleg ne ő döntse el, hogy te bulizni mész stb. Mi lett volna, ha a barátod meglepi programot szervez? Érted.
2021. dec. 1. 09:18
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint folyton rád van bízva a kölykük, és most az egyszer mondtál nemet, amiért megsértődtek. Tudod, én ezek után soha egy percre sem vállalnám be a dadus szerepét.
2021. dec. 1. 09:23
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy a szülinapod hamarabb volt, mint a házassági évfordulójuk.
2021. dec. 1. 09:27
 24/32 anonim ***** válasza:
10%
Hiszti. Nekem egyszer pár éve a születésnapom temetés napjára esett, mégsem csináltam a feszültséget. Meg lettem ünnepelve másnap és kész.
2021. dec. 1. 09:39
 25/32 anonim ***** válasza:
91%

Én megint csak azt nem értem, hogy minek kell olyasvalakinek gyerek, aki rásózza másokra. A leírásodból az derül ki, hogy nem egyszeri eset amikor rád van sózva a kölök. Ezt végig kellett volna gondolni a gyerekvállalás előtt, pláne ha nincs segítség, amit ugye senkitől nem lehet elvárni.

Fizessenek egy bébiszittert, aztán menjenek kettesben romantikázni, ne más f...val verjék a csalánt!

2021. dec. 1. 09:49
 26/32 anonim ***** válasza:
93%
A nővérednek nem fogtak pisztolyt a fejéhez, hogy juszt is szülni kell, szóval nem jogos a részéről. Amúgy férje csak ki tud fizetni valami játszóházra pár órát, ha bébiszittyót nem, nemde?
2021. dec. 1. 10:42
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs joguk megsértődni, mert nem oszthatják be az idődet, a fejed felett.
2021. dec. 1. 10:58
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Baromira nem jogosan vannak megsértődve. Az egy dolog, hogy milyen nap volt az esküvőjük - és ebben nem feltétlenül ők a hibásak, mert lehet, hogy az anyakönyvi hivatal vagy a szolgáltatók miatt lett pont az a nap (nekünk is így lett az esküvőnk dátuma végül elsősorban a szolgáltatók miatt, mert sajnos az eredeti dátumot tolni kellett). Azt viszont ne várják el, hogy olyankor vigyázz a gyerekre, amikor a te számodra is éppen van megünnepelni való. A szülinapodat ne bébiszitterkedéssel kelljen már eltöltened, inkább én lennék megsértődve rájuk.
2021. dec. 1. 11:30
 29/32 A kérdező kommentje:

Ezen kívül még 4 dárumot dobtak fel nekik az esküvőre, ahol ugyanúgy minden passzolt volna.

#24 azért egy temetés nem épp választható dolog. Ráadásul neked egyszeri alkalom volt.

2021. dec. 1. 14:01
 30/32 anonim ***** válasza:
12%
Ne haragudj kérdező, de épeszű ember az esküvője napját nem attól teszi függővé , hogy másnak megfelel e, hanem attól, hogy neki és a párjának megfelel e.
2021. dec. 1. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!