Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csak szerintem durva ez egy...

Semmixd321 kérdése:

Csak szerintem durva ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Szóval a tesóm és az én szobám között van egy ilyen teazós tér. És van ott egy mini hűtő,meg ilyenek. És vettünk üdítőket. Neki XIXO teát meg colat nekem meg egy pár hellt. És arra jövök haza hogy a hűtő szinte üres. Ugyan is a gyerek meg itta az összes XIXO teát,és az összes colát. Meg a helleknek egy igen jelentős részét. És azóta fáj a hasa nyilván.És szerintem ez nagyon durva. Én napi 1 maximum 2 hellt iszok. És azért egy 10 éves gyerektől ez azért eléggé durva.

2021. nov. 23. 21:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
10 éves gyereknek hozzá sem szabadna férnie az energia italhoz. Colát is csak mértékkel. A szüleidnek kellene ezt tudni,hogy kisgyermek közelében nem szabadna úgy tartani ilyeneket,hogy hozzáférjen szabadon.
2021. nov. 24. 12:43
 22/23 anonim ***** válasza:
60%

Hát azért ha több liter teát, kólát és energiaitalt megivott egy 10 éves, én azon paráznék, hogy mentem meg, a koffein mérgezés ugyanis nem poén. Nem azt a pár ezer forintnyi szemetet sajnálnám épp.

Gyerek előtt meg nem hagyunk ilyesmit, majd ha már lesz önkontrollja. Ami 1-2 hell mellett neked sem erősséged.

Szóval először győződj meg arról, hogy az öcséd nem purcan ki, utána meg dobjátok ki a hűtőt a pitsába, aki szomjas, menjen el a konyháig.

2021. nov. 24. 12:43
 23/23 anonim ***** válasza:
96%

utána meg dobjátok ki a hűtőt a pitsába, aki szomjas, menjen el a konyháig.

Semeddig nem tart egyébként egy hűtőre való zárat felszerelni, nem kell mindent kihajítani csak azért, mert gyerek van a lakásban.

2021. nov. 24. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!