Megvegyem neki újra Mikulásra az édességet ha az előzőt megette?
Most fizetéskor megvettem a 12 éves testvéremnek mikulásra az édességet kb 2000ft értékbe. El dugtam a szobámba de ő mivel nem voltam itthon csütörtöktől kutatott a szobámba és megette az összeset.
Mérges vagyok mert mit kutat az én szobámba.
Mondtam anyámnak hogy nem fogok mikulásra ujat venni. De szerinte ez nagyon nagy parasztság h semnit nem fogok adni a tesómnak
Ha megint megveszed neki, megint felzabálja, mert ezzel azt nevelitek bele, hogy a tetteknek nincs következményük.
Anyád rettenetesen buta, mint szülő, a húgod talán ezért is ilyen.
Kollektíve kicsesztek vele, mert amit az ember otthon nem tanul meg, arra megtanítja az élet és az már kemény szokott lenni!
Nem szobámba, hanem szobámBAN.
Venne neki a fene másikat. Milyen jogon kutat a másik dolgai között és milyen jogon zabálja meg, ameddig nem kapta meg hivatalosan ? Adjon rá anyád pénzt és akkor veszel. Ez is tipikus esete annak, hogy az anyuka a legkisebb fiúnak nyalja a valagát, ilyen kis utálatos, szemtelen férget nevelve belőle. Mindig az öcsinek lehet és lesz is igaza.
A testvére vagy, alapból nem kellene neki mikuláscsomagot adnod... Az a szülők, nagyszülők meg esetleg a nagybácsik/nénik dolga...
Én biztos, hogy nem vennék neki újat.
HA a gyereked lenne, akkor az más tészta, de így...
Én is mindig vettem a testvéremnek csomagot.Ő is nekem miután zsebpénzt kezdett kapni,ebben semmi rossz nincs.
A testvérek is meg ajándékozhatják egymást,az a probléma itt hogy egyrészt az anya viselkedése olyan..furcsán és megkérdőjelezhető,másrészt neveletlen és tiszteletlen a kistestvér.
Anyád szerint az nem parasztság, hogy kutatott a szobádban és kvázi ellopta, amit ott talált?
Ezek szerint ezt vele is simán meg lehetne csinálni, elhasználni a parfümjét, sminkcuccait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!