Megvegyem neki újra Mikulásra az édességet ha az előzőt megette?
Most fizetéskor megvettem a 12 éves testvéremnek mikulásra az édességet kb 2000ft értékbe. El dugtam a szobámba de ő mivel nem voltam itthon csütörtöktől kutatott a szobámba és megette az összeset.
Mérges vagyok mert mit kutat az én szobámba.
Mondtam anyámnak hogy nem fogok mikulásra ujat venni. De szerinte ez nagyon nagy parasztság h semnit nem fogok adni a tesómnak
Tuti, hogy nem vennék neki újabb adag édességet, már csak nevelési célzattal sem!
A 2-es és 5-ös javaslatát összevonva - 1 db pici, 5 cm-es mikulás, virgács, képeslap - ezeket ajándékoznám és szevasz!
tanuljon már valami (ön)fegyelmet az a gyerek, ne csak nőjön mint a dudva!
november van, december 6-an jar a mikulas. jo, hogy nem januar 2.an vasarolsz be neki.
amugy nem vennek neki semmit a csomagolopapirt adnam oda arrol amit megevett.
12 évesen már azért tudja egy gyerek, mit illik, mit nem.
Az első, nem kutatok más holmija között. A második, ha voltam olyan pofátlan, hogy mégis, és találtam nála bármi ehetőt, az nem jelenti, hogy fel is zabálhatom.
Végül, anyád szerint parasztság ezek után nem adni semmit, szerintem ezzel a hozzáállással nem nevelei a tesódat megfelelően.
Ha már Mikulás, a helyedben tennék egy virgácsot, és mellé egy cetlit, amire felírnám, hogy képzeld ide, amit egy hónapja kérdés nélkül felzabáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!