A testvérem korrepetálása miatt nem marad idő a tanulásomra. Mit tehetnék?
A bátyám 12-es, világ életében rossz volt matekból, nem diszkalkuliás, simán nem jól közelíti meg, ő magolni akar mindent. Én kb a fordítottja vagyok, matekból és fizikából is kitűnő vagyok, de magolni nem tudok, mindenben logikát akarok találni, abban is, amiben nincs..
Na de a lényeg, hogy idén érettségizik, és nekem kell korrepetálnom a szüleim parancsára, ami egyszerűen reménytelen. Nem tud egyenlőtlenséget oldani, a másodfokú egyenleteknél arra sem volt hajlandó hogy a képletet megtanulja, az összes kis "foglalkozáson" csak bámul ki a fejéből, hiába töröm magam és állítom neki össze a feladatsorokat. Volt hogy otthagytam, de a másnap karóra megít matekdogája után engem csesztek le, mert elmentem törit magolni. Nyilván összegyeztethető lenne a dolog, de én nem szeretnék a szenvedés miatt lemondani: a heti 3x diákmunkámról, a napi 1,5 óra edzésemről és persze jó lenne ha lenne időm tanulni. A napi 2 óra amit a szüleim kértek pedig egyrészt rossz időben van (mert a bátyám órarendjéhez kell igazodnom) és így nem tudok visszamenni a városba a busszal, a barátnőm is hetente 2x ha meglátogatom emiatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!