Vegyek neki ezek után ajándékot?
Figyelt kérdés
Ezen a héten lesz a testvéremnek a szülinapja. Állandóan bánt, beszólogat, szüleim előtt akar befeketíteni. Szerintetek vegyek neki bármit is? Engem már nem érdekel, hogy "testvérek vagytok", blabla.
Megérdemli egyáltalán az ilyen, hogy foglalkozzanak vele? Alig van pénzem, de ha nem veszek én leszek a szemétláda.
Állandóan lehúz. Volt öngyilkossági kísérletem, mert annyit bántanak itthon, és mindig felemlegeti, meg olyanokat mond, hogy bárcsak meghalnék.
2021. nov. 1. 09:59
21/29 anonim válasza:
Mielott velemenyt formalnek,csak egy kerdes. 0 szokott venni neked?
22/29 A kérdező kommentje:
#21 előfordul néha. De nem örülök neki, mert nem vágom, hogy minek vesz (csokit pl), ha utána meg basztat egesznap?
2021. nov. 1. 14:27
23/29 anonim válasza:
Akkor amx v mi jelképes dolgot aztán ennyi.
25/29 A kérdező kommentje:
Kiállok. Csak nem érek vele semmit, mert a szüleim nagy ivbol le..nak engem.
2021. nov. 1. 20:16
26/29 anonim válasza:
Mármint a nővéreddel szemben. Ne tűrd, hogy így beszéljen veled!
27/29 A kérdező kommentje:
Kiállok vele szemben is, de nem ér semmit. Elmebeteg, pénzéhes egy nő.
2021. nov. 1. 22:59
28/29 anonim válasza:
Hát hogy reagálsz, mikor ilyeneket mond, hogy bárcsak meghalnál?
29/29 A kérdező kommentje:
#28 ,,jó elmebeteg vagy, hogy ilyet kívánsz a testvérednek, és még te akarsz eü-ben dolgozni"
2021. nov. 2. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!