Ezen a héten lesz a testvéremnek a szülinapja. Állandóan bánt, beszólogat, szüleim előtt akar befeketíteni. Szerintetek vegyek neki bármit is? Engem már nem érdekel, hogy "testvérek vagytok", blabla.
Megérdemli egyáltalán az ilyen, hogy foglalkozzanak vele? Alig van pénzem, de ha nem veszek én leszek a szemétláda.
Állandóan lehúz. Volt öngyilkossági kísérletem, mert annyit bántanak itthon, és mindig felemlegeti, meg olyanokat mond, hogy bárcsak meghalnék.
Mit tanulsz és meddig? Nem lakást kell bérelni, csak egy szobát, az 50-ből kijön. Többet kell dolgozni, hogy kigazdálkodd.
2021. nov. 1. 10:22
12/29 anonim válasza:
Fel sem koszontenem.
2021. nov. 1. 10:35
13/29 anonim válasza:
"Még otthon élsz?" Látom, a lényeget sikerült megérteni, okoska...
Vegyél neki valami olcsó akármit, csakhogy ne piszkáljon a család!
Igen, egy albérlet egyedül megfizethetetlen sajnos... Ezt nem képesek felfogni a foteltudósok!
Nekem is egy haverom 50 négyzetméterre fizet 130 ezret a 220 ezres fizetéséből! És még nem is evett, nem is ment sehova...
2021. nov. 1. 10:40
14/29 anonim válasza:
13!
Nos, okoska, nehez elkerülni valakit, vagy átnézni rajta, ha otthon él az ember. A kerdezo azt is írta, "...annyit bántanak itthon..." ergo nyilván nem fogják megsimogatni a kis buksi fejét, ha megfogadja az itt kapott tanácsokat
2021. nov. 1. 10:46
15/29 A kérdező kommentje:
Őszintén, én ezt a másokkal való együttélést sem bírnám. Most, ha az embert a saját családja teszi tönkre, akkor mit várjak idegenektől? Hat, mindegy, tűrni kell tovább. Bárcsak ő menne el, úgyis több tizezreket utal a pasija neki, de én menjek el innen.
2021. nov. 1. 10:50
16/29 anonim válasza:
Akinek nem jó így, az menjen el. És AZ menjen el.
2021. nov. 1. 10:59
17/29 anonim válasza:
Őszintén, már nem vagytok gyerekek. Neked kell tudni mi az oka ennek az ellenszenvnek. De ha otthon együtt ünnepeltek valami apróságot illene venned, ha szoktatok ajándékozni. Ha nem veszel semmit akkor is kellemetlenül érzed majd magad. Vegyél vmit és kipipálva, rajtad nem múlott a családi béke! Hosszabb távon úgyis az lesz a megoldás ha valamelyikőtök elköltözik.
2021. nov. 1. 11:10
18/29 anonim válasza:
Kötözködő rokonunk velünk élt. Meghalt, kiadtuk bérlőknek a lakrészét. Féltünk nagyon, milyen lesz idegenekkel lakni. Hát szuper! Semmi kötözködés, kedvesek, udvariasak, százszor jobb velük élni, mint a gonosz rokonnal volt.
2021. nov. 1. 11:26
19/29 anonim válasza:
Kérdező, én rengeteget éltem lakótársakkal. Nem rossz. Suli mellett keresel diákmunkát, és keresel lakótársat vagy szobatársat. Ha annyira rossz otthon, akkor muszáj ebben gondolkodnod.
Ajándékot pedig én azért vennék, hogy ne kezdjen el más is csesztetni, hogy milyen testvér vagyok. Ha már ennyire szemét egy rokonságod van. Nem amiatt vennék, hogy ők mit szólnak, hanem azért, hogy békénhagyjanak.
2021. nov. 1. 11:33
20/29 anonim válasza:
Tévedésben vagy, kérdező: idegenek nem tesznek tönkre. Nem is érdekled őket. Ha meg olyanok, akkor odébb kell állni. Pont mint otthonról. Ha változást akarsz, tegyél érte. Ha itt maradsz, hát akkor ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!