Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan segíthetnék a nővéremnek?

Hogyan segíthetnék a nővéremnek?

Figyelt kérdés
Csinos lányról van szó, de nem találja a hangot a fiúkkal. Ez bizonytalanná, frusztrálttá teszi. Valahogy mindig az játszódik le, hogy olyan fiúkat talál, akik nem "veszik eléggé a lapot", vagy komolytalanok, és ilyenkor mindig "kiosztja" őket. Kívülről kissé, nyersnek, akaratosnak, követelőzőnek tűnik, ami valszeg taszítja a fiúkat, de ugyanakkor tudom, hogy nagyon bizonytalan magában és tényleg szenved ettől. Valahol szerintem azt szeretné, ha valaki irányítaná. Nem tudom, hogy mi segítene neki.
2021. okt. 21. 13:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%
Hol lehet vele a nővereddel megismerkedni?
2021. okt. 21. 16:30
 12/23 A kérdező kommentje:

Utsó: sehol, ez nem társkereső fórum.

Utsó előtti: szerintem is, csak az a baj, hogy erre nem tudom rávezetni, mert nem fogadja el, ha én mondom.

2021. okt. 21. 16:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja,mert egy mocskolódó,humorszegény,nagyképű nőért sorba fognak állni az emberek.Szépnek lehet,hogy szép,de a selyembe bugyolált majom is csak egy majom.

Előbb vagy utóbb legfeljebb más is "kiosztja" majd őkelmét és ha az elég nagyot fog ütni rájön,hogy valami nincs rendben vele.

És ha rájön,hogy mi az ami nincs rendben vele már csak az akarat kell,hogy változtasson rajta.

2021. okt. 21. 22:03
 14/23 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell beleszolni.
2021. okt. 21. 23:42
 15/23 A kérdező kommentje:
#13: Csakhogy ez nem így megy, mert mindig lesz olyan, akitől azt a visszajelzést kapja, hogy nem vele van a baj, hanem a mai fiúk idióták.
2021. okt. 22. 07:59
 16/23 anonymousreview60 ***** válasza:
62%

#12: Kétféle ember van. Az egyik megtanulja meghallgatni a másikat és önreflexiót gyakorolni, a másik nem. Kollégám sajnos nyugdíjig sem, most sem. Neki annyi, így járt.

Javaslom, hogy ne akarj a nővérednek semmit megmondani, stb. Ehelyett figyelj rá, és hallgasd meg! És amikor nem/kiborulva hozzád megy meghallgatásért, tanácsért, olyankor nem kijelentésekkel és felszólító mondatokkal ismertesd vele a saját sz@rát, hanem kérdésekkel vezesd önreflexióra. Saját magától kell belátnia, hogy hülye, mert csak így érdemes és finom. Remélhetőleg 2-5 pasis eset alatt ez előáll. Ha nem, akkor sajnos így járt.

2021. okt. 22. 09:22
 17/23 anonymousreview60 ***** válasza:
58%
#15: Ilyent a barinők mondanak, és az olyan srácok, akik még nem a pasijai és (egy ideig) mindegy nekik, csak pina legyen.
2021. okt. 22. 09:24
 18/23 A kérdező kommentje:
#17: Ennek kapcsán nem mennék bele részletekbe, de a lényeg, hogy mindig van kitől megkapnia ezt a visszajelzést. Az a baj, hogy közben arról nem kap visszajelzést, hogy mi "állna neki jól", hogy úgy mondjam. Hogy hogyan kellene nőiesebben viselkednie, amivel nem ijeszti el a srácokat. Sajnos ezt egyszerűen nem volt kitől eltanulnia.
2021. okt. 22. 12:06
 19/23 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
#18: Hogyhogy? Anyátok vonalas, félig férfi menedzsernő?
2021. okt. 22. 15:37
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem. Csak nem ő nevelte, hanem a barátnői. Eléggé magunkra voltunk hagyva mind a ketten.
2021. okt. 23. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!