Hogyan segíthetnék a nővéremnek?
Utsó: sehol, ez nem társkereső fórum.
Utsó előtti: szerintem is, csak az a baj, hogy erre nem tudom rávezetni, mert nem fogadja el, ha én mondom.
Ja,mert egy mocskolódó,humorszegény,nagyképű nőért sorba fognak állni az emberek.Szépnek lehet,hogy szép,de a selyembe bugyolált majom is csak egy majom.
Előbb vagy utóbb legfeljebb más is "kiosztja" majd őkelmét és ha az elég nagyot fog ütni rájön,hogy valami nincs rendben vele.
És ha rájön,hogy mi az ami nincs rendben vele már csak az akarat kell,hogy változtasson rajta.
#12: Kétféle ember van. Az egyik megtanulja meghallgatni a másikat és önreflexiót gyakorolni, a másik nem. Kollégám sajnos nyugdíjig sem, most sem. Neki annyi, így járt.
Javaslom, hogy ne akarj a nővérednek semmit megmondani, stb. Ehelyett figyelj rá, és hallgasd meg! És amikor nem/kiborulva hozzád megy meghallgatásért, tanácsért, olyankor nem kijelentésekkel és felszólító mondatokkal ismertesd vele a saját sz@rát, hanem kérdésekkel vezesd önreflexióra. Saját magától kell belátnia, hogy hülye, mert csak így érdemes és finom. Remélhetőleg 2-5 pasis eset alatt ez előáll. Ha nem, akkor sajnos így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!