Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha nem tudom...

Mit csináljak ha nem tudom eldönteni melyik tesóm legyen a keresztanyja a lányomnak?

Figyelt kérdés

Mindkettővel jóba vagyok szeretem őket nagyon. Félek hogy megbántom valamelyiket ha nem őt választom.

3-man vagyunk lanytesok én vagyok a legnagyobb.

Hogy válasszak?

2021. szept. 24. 09:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
75%
🆘 had kerdezzem meg! Egy emberrel is megkeresztelik a gyerekeket ugye? Nem kell 2 keresztszulo? Ha felkerik valaki parjat,neki ugye nem kell vallalni? Anelkul is megy ugye?
2021. szept. 24. 17:33
 22/31 anonim ***** válasza:
97%
21: Papíron mindig csak egy keresztszülő van, akkor is, ha van házastársa (aki papíron keresztelési tanú lehet). Keresztelési tanúból lehet több is.
2021. szept. 24. 20:01
 23/31 anonim ***** válasza:
94%
Melyik a megbízhatóbb? Mert akkor azt kéne választani.
2021. szept. 25. 01:02
 24/31 anonim ***** válasza:
64%
Amelyik tobbet tejel.
2021. szept. 25. 23:41
 25/31 anonim ***** válasza:
75%

16 os

Neked nem mindegy hányszor voltunk templomba ?

2021. szept. 26. 09:56
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem mindegy a 16-osnak, csak célzott rá, hogy tök álszentség megkereszteltetni egy gyereket, ha a szülei annyira sem vallásosak, hogy az adott vallás minimális formai elemeit alkalmazzák.

Tudom, ti is olyan keresztények vagytok, akik kiválogatjátok, mi tetszik belőle, a többit meg lesz*rjátok 😃😃

2021. szept. 26. 12:00
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
A vallásosság nem ott kezdődik h valaki mennyit ül templomba
2021. szept. 26. 12:55
 28/31 anonim ***** válasza:
56%
Nem ott kezdődik, de az is része.
2021. szept. 26. 13:02
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Része lehet*

Ha valaki befogadja. Attól még valaki lehet hívő és imádkozhat rendesen hogy nem jár templomba.

Vagy attól még valaki tömheti húszezresekkel a perselyt hogy nem hisz.

2021. szept. 26. 13:58
 30/31 anonim ***** válasza:
40%

"Attól még valaki lehet hívő és imádkozhat rendesen hogy nem jár templomba"

Persze, mondom, ki lehet válogatni, kinek mi tetszik a Bibliából meg a keresztény vallás elemeiből, ezt teszi a keresztények 95%-a. Ami tetszik, mint a templomi esküvő meg a Keresztelő, azt tartják, amihez nincs kedvük - pl. templomba járni vagy a szegényeknek adakozni, mint Jézus tanította vagy megtartani a tízparancsolatot -, azt nem.

Ez aztán a szuper vallás, mindenki kedvére csemegézhet belőle 😃

2021. szept. 26. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!