Mit csináljak ha nem tudom eldönteni melyik tesóm legyen a keresztanyja a lányomnak?
Mindkettővel jóba vagyok szeretem őket nagyon. Félek hogy megbántom valamelyiket ha nem őt választom.
3-man vagyunk lanytesok én vagyok a legnagyobb.
Hogy válasszak?
Én az első gyerekhez az idősebb tesót kérném fel, a másodikhoz, ha lesz, a fiatalabbat.
De ha mindenképp azt gondolod, hogy összevesznének a sorrenden: párodnak nincs olyan tesója/rokona, akit jó szívvel fel tudnátok kérni?
Legyen mindkettő
Kislányomnak is 2 keresztszülő van.
#12: Te vagy az akinek a beceneve: ge.*c.i? :-)
Figyelj elfogadjuk, hogy te ateista vagy és nem hiszel semmiben, ez a te dolgod. Csupán annyit sejtet, hogy kib*a.sz-ottul üres egy ember lehetsz.
De másoknak ne mond már el, hogy hozzád hasonlóan ne higyjen semmiben. Mindenki had higyjen abban, amiben csak akar!
" Képmutatás az egész..."
Mondj már valamit az életben, ami nem képmutatás! :-) Amikor megdugod az éppen aktuális barátnődet és azt mondod neki, hogy szereted, az is egy qrva nagy képmutatás. A munkahelyen a főnöködnek is nyalod a seggét, az is képmutatás! Ugyan, hagyjuk már!
Tudod mi nem képmutatás, nos az amit most mondok neked: ritka nagy f*s-zkalap vagy.
Jártok egyáltalán templomba?
Mert ha nem, akkor tényleg álszentség megkeresztelni a gyereket, és ezzel amúgy le is lehet szerelni mindkettőt.
Nem vagytok vallásosak, nem jártok templomba, nem kell keresztanya és kész.
Ujabban a trend az hogy amelyik tobbet tejel szulinapon nevnapon karacsonykor..mondjan o a keresztanyja. Undorito de ez van.
En emiatt nem vallalnam. Ne en tejeljek.
Amugy a tesod PARJA lesz a keresztapa vagy mi? O akarja e?
18-as:
Neked nem tök midnegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!