Miért viselkedik így a hugom?
Ő még bármennyire is pubertás korban van, ő még kislány, és nem leszidni kell, mert akkor azt fogja érezni, hogy nem kérhet senkitől segítséget, pedig lehet ezzel próbált jelezni.
Az ilyen fajta kirívó viselkedés ilyen korban nem a saját önmagát mutatja, hanem valami történés következménye.
Nem leszidni kell, hanem aggódni és beszélni vele.
Tipikus reakció hogy egyből szajhának nézed, basszus a kishugod 14 éves, és már az ijesztő, hogy beszáll bárkinek a kocsijába. Ez már szülőkre is tartozik, de nem így ahogy ti intézitek.
Ezt probáltam én is jelezni, amit a 6-os.
Nehogy Amanda Tod sorsára jusson a hugod. Én a helyetekben aggódnék érte, mert amit most látsz az nem ő, hanem valakinek a manipulációjának a következménye. Beszéljetek vele. Ennek a kislánynak szerintem segítségre van szüksége, mert valaki nagyon beetette.
Azért ilyen, mert azt gondolja, hogy mellei nőttek és menstruál, akkor ő már nagylány, ő tudja mi a jó neki, pedig nagy francokat. Tudom, mert én is majdnem ilyen voltam ilyen idős kislány koromban, amit mai fejjel elképesztő nagy marhaságnak tartok.
Felnyomnám anyámnál a videó miatt, hátha keményebben fogja. Lehetne retorziókat alkalmazni irányába (lakáskulcs elvétel, telefon elvétel, netről letiltani - elég volna egy szülőzár vagy jelszó csere), biztos megy majd a trükközés, hiszti és duzzogás, de inkább, mint megerőszakolják, bekapja a legyet vagy még rosszabb. Majd elk*rhatja az életét érettségi után, de lagalább elmehet Tescoba kasszásnak.
Anyád gondolom egyedül nevel titeket. Nehéz lehet, mert ha nincs otthon senki, akkor cincognak az egerek. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!