Ki mennyi pénzzel honorálná a testvérének?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk elszállva anyagilag, kértem a bátyamtól 1.000.000 ftot amit fél év alatt tudtam apródonként vissza fizetni. Szeretnék küldeni neki valamennyit, de fogalmam sincs mennyit, mondhatom ugyis hogy sem sokat sem keveset nem szeretnék.
Amikor mondtam neki akkor azt mondta szó sem lehet róla mert nem bank, de van 3 gyönyörű szép gyereke is, valamilyen módon szeretném honorálni, mert nagy segítség volt nekünk a házvásárláshoz épp annyi kellett.
Én elterveztem egy összeget! De azt egyelőre nem mondom itt el, vélemények érdekelnek.
2021. szept. 6. 22:27
11/12 anonim válasza:
Na ez tök jó, emailre kap egy kupont, amit egy éven belül felhasználhatnak wellnessre. Persze legyen ott a neved, hogy tőled kapján, és tudakold is meg, hogy megkapták-e. Ez jó, és örülni is fognak neki.
12/12 anonim válasza:
Ő lárhatóan nem akarja elfogadni. Vegyél a gyerekeknek valamit helyette, ő is jobban fogja értékelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!