Szerintetek gáz, ha apám testvérének a nevelt lányával össze jövök?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 16:52
1/10 anonim válasza:
Nincs köztetek semmi rokoni szál szóval igazából mehet.
3/10 anonim válasza:
Szerintem sem gáz. Mivel nem álsz vele rokonságban nem történhet baj, ha normális szüleid vannak.
4/10 anonim válasza:
Alapvetően nincs akadálya. Mondjuk nem tudom mennyire szorosak a rokoni kapcsolatok, mert úgy lehet fura.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem szorosak, néhány hónapja ismertem csak meg
2021. aug. 28. 17:18
6/10 anonim válasza:
"néhány hónapja ismertem csak meg" itt csak elméleti rokonság van
7/10 anonim válasza:
Hát nevelt lány nem várszerinti, alapvetően nincs baj vele
de fura lehet nagybátyádnak h a neveltlányát tologatod, bár nem tudom milyen kapcsolatban vagytok ez emberenként elétér.
Érdekes szituáció
8/10 anonim válasza:
Az én férjem nagybátyja elvált a feleségétől, három gyerek mellett. A volt felesége újra férjhez ment, akinek szintén volt két gyereke. A volt feleség lánya összejött az új férj fiával. Ők mostoha testvérek voltak. Azóta összeházasodtak. Az esküvőn a menyasszony anyja a vőlegénynek az anyósa is volt, meg a mostoha anyja is. Ugyanúgy a vőlegény apja a menyasszonynak apósa is volt meg mostoha apja is. Ha az nem volt gáz, a ti helyzetetek sem az 😁
9/10 anonim válasza:
Semmilyen rokoni kapcsolatban nem vagytok. Így meg pont olyan, mintha az egyik barátoddal jönnél össze.
10/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem Nincs köztetek vérrokonság.Az más hogy a család hogy fogadja majd.De ez a te a ti életetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!