Mit jelent amikor egy gyerek simogat az arcomon ?
Figyelt kérdés
Bevalom lehangoló hangulatom
Ma ültem csendben a 3 éves unokahugom mellet .És Ö gyönyörű kék szemeit rám emelte apró,kezecskéivel el kezte simogatni az fejem és az arcom.ojan angyalian nézet rám,gyermeki mosolyával. A gyerekek még érzik a rosz hangulatot.
2021. aug. 23. 18:35
21/31 anonim válasza:
"Tudtommal NINCS helyesíráshoz és tudásszinthez kötve az oldal használata. " de korhoz igen, és az általános iskolás szintet illenék legalább megütni.
22/31 anonim válasza:
Unalmas ezen piszkálódni. Nem tehet róla.
23/31 anonim válasza:
Miről, a helyesírásáról? Mert ki tehet róla?
24/31 anonim válasza:
A gének amit örökölt. Arról senki nem tehet ha valamiban nem jó. Nem illik piszkálni ezért.
25/31 anonim válasza:
Hát, hidd ha ezt akarod. Akkor senki nem felel semmiért, hisz a gének.. (Baromság, de nem baj.)
26/31 anonim válasza:
Nem az. Hidd el. Engem világ életemben butáztak, elolvastam egy csomó könyvet, elmentem egyetemre. Ugyanolyan buta maradtam. Semmi nem változott.
27/31 anonim válasza:
Ja, hogy magadnak keresel kifogásokat. Értem.
28/31 anonim válasza:
Ezek nem kifogások, hanem tények.
29/31 anonim válasza:
Szerintem nincs különösebb jelentösége, megsimogatott, ennyi.
30/31 anonim válasza:
KÉrdező üzenete: Most miért kérdezed hülye kérdést tetem fel
XD...hagyjátok,troll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!