Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen ember az, aki nem...

Milyen ember az, aki nem hajlandó a saját menyasszonyát elengedni a saját bátyjával kettesben közös programra?

Figyelt kérdés

Teljesen kisajátítja magának a lányt, a családjával gyakorlatilag semmit nem tud lenni. Ha otthonról késni mer, elkezd veszekedni a lánnyal. Ahelyett, hogy kompromisszumra bocsátkozna, és évi 3-4 alkalommal (!!!) elengedné a lányt a bátyjával koncertre, legszívesebben kalitkába zárná inkább. Legutóbb elengedte, abból is csak a balhé volt. Most is csak a balhé van az egészből. Mert hogy ő egyedül "nem tud mit csinálni".

Külön érdekesség, hogy azóta lett ilyen, amióta le van foglalva az esküvői időpont is.

Most, hogy ki lett neki fejtve ez az egész, hogy mégis hogy gondolja ő ezt, érdemben az égvilágon semmit nem tudott rá reagálni, ellenben remekül támad teljesen más dolgokkal, amiknek ehhez a történethez az égvilágon semmi köze sincs.

Ja, bezzeg olyan is volt, amikor hagyta egyedül járkálni a pesti éjszakában a lányt (23 éves), mert elment egy koncertre, a kedves párja (30) meg aludt otthon egyedül, nyugodtan.

Ahelyett, hogy engedne, inkább szenved mindenki. A lány persze nagyon szívesen lenne a bátyjával.

Hozzáteszem, a sráccal semmilyen kapcsolatom nem volt idáig, tehát nem mondható, hogy rosszban voltunk.

A báty

2021. aug. 15. 21:00
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
95%
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy nekem az apám ilyen, anyukámmal és velem szemben. #8-as voltam.
2021. aug. 15. 21:32
 12/52 anonim ***** válasza:
9%
Minek etetitek a gyerek trollt?
2021. aug. 15. 21:33
 13/52 anonim ***** válasza:
91%
#5 és #12 neked/nektek amúgy mi a f*sz bajotok van? Csak nem magatokra ismertetek a témában? :)
2021. aug. 15. 21:35
 14/52 A kérdező kommentje:
Haha, bárcsak kamu lenne. Akkor nem tenné tönkre két testvér kapcsolatát. Már az sem volt normális, 2 hónapnyi járás után eljegyezte.
2021. aug. 15. 21:39
 15/52 anonim ***** válasza:
76%
Fordítsuk meg a kérdést: milyen nő az, aki megmarad egy ilyen férfi mellett ?
2021. aug. 15. 21:41
 16/52 anonim ***** válasza:
89%
Mi az, hogy elengedi / nem engedi el?? Nem a gyámja lesz a testvérednek, hanem a férje! A testvéred mi a francért hagyja, hogy úgy bánjanak vele felnőtt ember létére, mint ahogy jobb helyeken egy taknyos gyerekkel se? Már rég el kellett volna hagynia, mert abszolút nem normális ez a viselkedés.
2021. aug. 15. 21:48
 17/52 anonim ***** válasza:
0%
Még szép, hogy szót fogad a férjének, jó kislány, így tovább.
2021. aug. 15. 21:52
 18/52 anonim ***** válasza:
11%
Én azt nem vágom miért nem megy ő is a koncertre ?
2021. aug. 15. 21:52
 19/52 A kérdező kommentje:
Azért, mert ez egy testvérprogram! Ő jönne is, ne izgulj! Persze nem a koncert miatt, hanem csak hogy addig is rajta csüngjön! Én viszont nem vagyok hajlandó úgy menni, hogy két szót ne tudjak hugommal váltani és hogy ott legyek fölösleges harmadikként, ami érthető. Évek óta kettesben járunk ilyen programokra.
2021. aug. 15. 21:57
 20/52 A kérdező kommentje:
Ja és szoktak ők kettesben is járkálni koncertekre egyébként is!
2021. aug. 15. 21:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!