Miért hazudott a hugom ha eddig mindent megbeszéltünk? Nem értem őt
Figyelt kérdés
Mindent elmondunk egymásnak, sokat beszélgetünk. Tegnap azt mondta hogy egy barátnőjénél alszik de ez nem igaz mert egy pasinál aludt. És kerdezgetem nem mondja el mit csináltak azt mondja hogy semmi közöm hozzá. El mondjam anyukamnak vagy ne? Mit csináljak? 16 éves a pasi akinél volt 20 körül van.2021. aug. 14. 22:32
11/16 anonim válasza:
Bár úgy tünik csak anyukátok van....
12/16 anonim válasza:
Amúgy nem kérdés hogy mit csinált vele a 20+ éves fiú. Főleg hogy titkolni akarta
13/16 anonim válasza:
jesszus 9-es, de hülye vagy. Felfogod hogy nem a szex a gond, hanem a hazugság? Aztán ha egyszer csak nem megy haza a kiscsaj, mert a csávó bántja, esetleg kinyírja, a szülő meg azt se tudja kivel, merre van, mert kamuzik a hapsi kedvéért a gyerek..
14/16 anonim válasza:
Miért mondanád el, és NEKED mi közöd van ehhez?
15/16 anonim válasza:
Az én húgom mindig beszámolt a szerelmi életéről,saját bevallása szerint azért mert eddig bármilyen tanácsot adtam mindig igazam lett,illetve sosem itélkeztem felette,titokban maradt.
Szóval nem bizik benned,nem vagytok annyira jóban mint hitted, félt hogy megállítod beleszólsz erőszakosan
16/16 anonim válasza:
Igenis szóljál szüleidnek tudniuk kell róla .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!