Miért hazudott a hugom ha eddig mindent megbeszéltünk? Nem értem őt
Figyelt kérdés
Mindent elmondunk egymásnak, sokat beszélgetünk. Tegnap azt mondta hogy egy barátnőjénél alszik de ez nem igaz mert egy pasinál aludt. És kerdezgetem nem mondja el mit csináltak azt mondja hogy semmi közöm hozzá. El mondjam anyukamnak vagy ne? Mit csináljak? 16 éves a pasi akinél volt 20 körül van.2021. aug. 14. 22:32
1/16 anonim válasza:
Vedd rá a húgod hogy ne hazudjon, mondja el ő. Ha nagylány hogy felnőttel dugassa magát, vállalja is fel. Már ha kapcsolat, és nem csak szexpartner a hapsi.
2/16 anonim válasza:
Amúgy a hazugságra: ex-főnököm mondogatta négy gyerek apjaként, hogy mind akkor hülyült meg amikor először fa.szt fogott, és igaza volt.
3/16 anonim válasza:
Valószínűleg azért hazudott, mert tudta, hogy mire készül 3,és az helyteelenítve lesz. A tinik nagyon bele tudnak bolondulni a kiszemeltjükbe...
4/16 anonim válasza:
Nem árt ha tudják a szüleid. Az ilyen szerelmek, ha nem ugy alakul akkor okozhat olyat a fiatal tinedzserben ami utan potcselekvesekhez menekul.
5/16 anonim válasza:
Mert gondolom igy latta jobbnaks ajna
6/16 anonim válasza:
A húgodnak van igaza. Semmi közöd hozzá. Bunkó vagy.
7/16 anonim válasza:
Már hogyne lenne közük hozzá kivel kavar egy kiskorú, mikor a pofájukba hazudik a farok kedvéért.
9/16 anonim válasza:
Akkor igazad van. Kapd be a tesód! Onnantól kezdve én tuti sose állnék veled szóba. Az árulóknál nagyobb féreg nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!