Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segítettem a problémás,...

Segítettem a problémás, verekedő, veszekedő szüleimen éveken át. Most hogy anyuci teli van pénzzel, utamra engedne fillérek nélkül, még amit beletettem a házunkba, azt sem akarná visszaadni, ahogy megbeszéltük. Milyen dolog ez?

Figyelt kérdés

Soha ne engedjétek magatokat kihasználni! Szenvedtem 10 évet vele, anyuci rátelepedett egy nála idősebb emberre, azt nem nézte, hogy a gyerekét tönkreteszi, csak hogy eltartsák és a saját érdekeit. Most 30 évesen elkezdem az életemet. Soha ne csináljátok utánam, ha jószívűek is vagytok, ne feledjétek, hogy miért dolgoztok és azt sem, hogy az idegrendszeretek és a nyugalmatok legyen az első, mert az évek eltelnek és megfizethetetlen kár, ha tönkre mentek belülről.

Már bánom, hogy hamarabb nem költöztem el, jobban jártam volna vele.

Minnél többet segítettem, annál jobban belém rugtak és ámbár vártam hogy javulás legyen, végül ez lett a vége. Egy hitelmentes ház került eladásra, ami húsz év kinlódás eredménye lett, ami a két idősebb embernek talán mindegy is. Az egyik meghalt, a másik nőböl van, aki könnyne ismerkedik,, jól néz ki, már van pénze. De a gyerek, akire támaszkodtak, többször , amikor szarba voltak, annak csak a rossz jutott.

Amíg egy szülő nem nyugdíjas, addig nem a gyerekre kellene hárulnia annak a tehernek, hogy bármikor oldjon meg anyagi problémákat.

Akkor még a szülőnek kellene segíteni a gyereket, a fiatalt, hogy tudjon menni barátnőzni, akár fejlődni, tanulni stb.

Még szemrehányásként visszaadják a szülők azt, hogy ők felnevelték a gyereket. Olyanok , akik nem értenek a gyerekneveléshez. De milyen áron neveltek? Állandó bántalmazás , idegi kikészítés stb. Anyuci bokszzsáknak használta a fiát, mert elváltak a korábbi férjével, aki a gyerek apja, akit ez miatt gyűlöl, de a gyerekben meg az apját látja és szemét módon viselkedik anyuci 20 éven keresztül. Előtte is verekedős volt.

Nem én kértem, hogy megszülessek, törvényi kötelesség 18 éves korig nevelni a gyereket. Egy normális anyag, olyan emberrel áll össze, aki a gyereknevelés szempontjából is normális. És nem csak a saját zsebét nézi.

Egy kapcsolatot arra használni, hogy felemelkedjen valakin, ez undorító, ezt csinálják a nők sok helyen.

Azt javaslom nektek, azt kívánom nektek, hogy döntsetek mindig jól.

Van úgy, hogy már késő.

Ha problémás a családotok, komolyak lesztek, senki nem ért meg benneteket, maximum úgy fognak kerülni , mint a pestist.

Holott ti lehet, hogy csal áldozatok vagytok, de ezzel senki nem foglalkozik.

Ha gondot éreztek a családban, jelentsétek és távolodjatok el.

De ne akkor, amikor lehúzták a pénzeteket anyagilag, mert akkor meg az marad benne. Akármilyen emberek is vagytok, nem kívánok ilyen életet egyikőtöknek sem. Vigyázzatok a jövőtökben, tudjatok jó döntést hozni, még ha nehéz is.

2021. jún. 21. 19:51
 1/6 anonim válasza:
1%
Pasiknak nem szabad elhinni semmit. Főleg, ha telefonon az ügyvédjükkel beszélnek.
2021. jún. 21. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Tessék?!
2021. jún. 21. 20:39
 3/6 anonim válasza:
100%
Tudsz változtatni, még fiatal vagy. Nagyon rossz lehetett ilyen szülőkkel, de amennyire csak lehet és olyan gyorsan, ahogy csak lehet, távolodj el és kezdd élni a saját életed. Nem mentél tönkre, menni fog.
2021. jún. 21. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Ideje önálosodni.
2021. jún. 21. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
95%

30 évesen ennyi tini rinyát..

Ember.. Növeszd már ki a tökeidet a seggedből..

2021. jún. 22. 06:46
 6/6 anonim ***** válasza:
93%

Bla-bla-bla :D

23 évesen már rég eljutottam oda, hogy nekem otthon nem lesz oké, úgyhogy el is húztam. Te is megtehetted volna ;)

2021. jún. 22. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!