Tudok valamit segíteni öcsémnek?
Szóval, 4 éves párkapcsolatának lett vége, köszönhetően az anyjáéknak. Az anyjáék nárcisztikus személyek, pénzét elszedik (pedig nincsenek rászorulva) ebből az apja hobbiját finanszírozzák, amit tesóm utál, mégis neki kell csinálja. Apjáék rengeteget örököltek, több ingatlan, nagy összegű készpénz, (többségében elszórták) mégsem segítik, sőt... Én tudnék neki használatba adni egy lakatlan ingatlant, és ha külön lenne, és nem lenne olyan erőszakos mint az apja, akkor még a barátnője is visszamenne hozzá. De nem hajlandó a szüleit otthagyni. Én megmondtam, hogy nekem semmi nem kell tőlük, (úgymond bejött az élet, jól keresek, mindenem megvan) őt pedig valószínű a vagyonnal zsarolják... Beszélni nem lehet vele, (amúgy sem, most meg főleg nem) hisztizik, rámnyomja a telefont, ha személyesen beszélnék meg egyszerüen itthagy. Most iszik is. Bárkinek bármilyen ötlete, hogy hogy tudnék segíteni nekik? Sajnálom tesóm is, de barátnőjét még jobban. Ő ment volna már tavaly is külön, amikor olyan balhé volt (az anyja és apja között) hogy rendőrség is volt kint, de tesóm nem megy. Költözhetne pedig a barátnőjéhez, hozzánk, vagy egy üres házam is van, oda is. Barátnőjéhez az anyós miatt nem, ide azért nem, mert sokan lennénk, az üres házba meg nem tudja miért nem akar... Nem új ház, de ettől sokkal rosszabba laknak emberek. Hideg-melegvíz, fürdőszoba+wc, 2 szoba, kis konyha, nagy nyári konyha, cserépkályha, konvektor fűtés. Néztem már neki házat is, segíteni is tudnánk neki, hogy megvegye, legyen sajátja, de arra sem képes, hogy megnézze. Neki olyan kéne, amit most nem tudok, és ha tudnék sem akarnék megfinanszírozni. (30-35 millió)
Mit lehetne csinálni vele? Vagy hagyjam a fenébe, és szakítsam meg vele a kapcsolatot? Nem hiányzik, hogy miatta idegeskedjek.
Keres, mikor nagy a baj. De addig tart, utána megy vissza... És engem ez nagyon felzaklat.
Sajnos nekem is ez tűnik a legjobb megoldásnak...
Nézd, én ott laktam majdnem 19 éves koromig. Bármit csináltunk szar volt, de ha valaki megdicsérte, akkor már ő csinálta. Éjszaka alig mertem aludni, egyetem mellett dolgoztam, de nem engedték, hogy levelezőre menjek, de persze nem segítettek semmit. Tanulni sem tudtam, mert sokszor egész éjszaka ordítottak, verekedtek. Kórházba voltam 6 napig, mikor kiengedtek (nagypapám jött értem, arra nem voltak képesek) másnap én voltam a szar szemét, mert nem segítettem takarmányt pakolni. A pénzem nem tarthattam ott, mert a pénztárcámból kilopták. Mert "lelakom". (Több százezer forintom lett oda.) Aztán mikor követeltek 500.000 Ft-ot, fogtam magam és elmentem. Iskolát félbehagytam, dolgoztam, aztán újrakezdtem, és azóta el is végeztem. És mindez csak egy kis szelet az egészből.
Öcsém naív, és befolyásolható. Valamint nem mer/akar szabadulni egy bántalmazó környezetből...
Manapság minden szülő nárci meg toxikus. Ezek kívűl semmi más nem létezik. Minden szülő csúnya rossz, pfúj!
hát persze..
Nem minden szülő. Anyósomékat imádjuk. És mind a 3 gyerekük imádja őket. De itt öcsém is utálja őket, szinte nem is beszélnek egymással. Az egész utca tudja, hogy hülyék.
És sajnálom, hogy a mi generációnk már nem tiszteli csak azért a szüleit, mert a világra tojta, meg lökött neki egy tányér kaját. Igenis elvárja azt, hogy emberként kezeljék, nyugodt gyerekkora legyen, ne verjék agyba-főbe, és meg tudja beszélni a dolgokat a szüleivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!