Hogy lehet valaki ekkora bunko?
Figyelt kérdés
Sziasztok 20on eves mozgasserult férfi vagyok. Sokmindenen keresztül mentem mar műtétek,sebfertőzések stb. A nővéremről annyit kell tudni,hogy egy diplomás ember 36 éves lassan.. elvált van egy gyereke aki 7 éves. Örök elégedetlen volt világéletében ezért is hagyta el a férje.. Miközben én gyerekkorom óta szenvedek és szép csendben küzdök a betegségemmel a társadalmi kirekesztettséggel a lelki terhekkel és szinte az egyetlen örömöm az,hogy kijarok edzeni (a gerincmutétemnél belekerűlt az mrsa husevő baktérium a sebembe 80kgrol 53kgra fogytam emiatt). Anyánkat mindig uszítja,hogy nyissa ki az ajtót és basszon ki mert lelkileg nehez viselem a sorsot amit kaptam. Meg szerinte a barátnőmet is én beképzelem magamnak mert nem mutatattam be őt. Egyszerűen nem tudom hogy lehet valaki ennyire rosszindulatú és együgyü nem jut eszébe ahogy ez megtörténhet vele is még. A gyerekével is borzalmasan bánik 1 évesen féregnek nevezte meg sorolhatnam. Nem irigylem tőle azt,hogy egészséges de felvetődik bennem jogosan a kérdés (szerintem) mivel érdemelte ki a sorstól,hogy egészéges?!2021. aug. 12. 11:11
11/12 A kérdező kommentje:
Sajnalom a testveredet... Amugy nem ulok rokkantkocsiba mert 3x alltam fel a kerekesszekbol es sokkal nagyobb nekunk a kitartasunk mint neked vagy a noveremnek.. Es ahhoz neked semmi kozod hogy en hol elek😃 itt befejeztem.
2021. aug. 13. 20:59
12/12 A kérdező kommentje:
Amugy te is beszoltal nekem tehat ez mar bukott sztori..
2021. aug. 13. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!