Hogy lehet valaki ekkora bunko?
"Anyánkat mindig uszítja,hogy nyissa ki az ajtót és basszon ki"
Nemtudom milyen jogon ugat bele az életedbe, de tényleg bunkó. Ne foglalkozz vele, nem éri meg.
Nagyon bunkó a nővéred valóban, de ennek semmi köze ahhoz, hogy ki mennyire egészséges, az nem érdem kérdése.
A tesóddal ne törődj, tarts ki, eddzél, éld az életed, foglalkozz a pároddal, próbálj boldog lenni.
Ha ez tényleg igaz, sajnálom a helyzetet..
Próbálj meg arra gondolni, hogy te még így is lehetsz sokkal boldogabb. Míg neked "csak" testi gondjaid vannak, addig ő egy romlott tudatú, mérgező, nem elviselhető személyiség. Bár így könnyű mondani, biztosan nehezebb igazán a helyzetben pozitívan hozzáállni, de hidd el, ha belül rendben vagy, sokkal nagyobb érték. Még lehet családod, szép életed, és lehetsz olyan ember, aki teljes értékű életet él, és boldog. Ő már nem igazán, mert mint írtad, elűzte maga mellől a férjét is, és belül folyton a negatív, gonosz gondolatok emésztik fel szépen lassan.
Szóval ez egy összetettebb probléma,ami a kőbunkó testvéredet és a betegségedet keresztezi.
"Anyánkat mindig uszítja,hogy nyissa ki az ajtót és basszon ki"
Szóval akkor még az anyáddal élsz,de a nővéred ki akar otthonról dobni-ha jól értem.
Ez esetben ne engedj a nővéred úszításának,provokációjának,szépen baszd le a nővéredet,hogy mit képzel magáról.
Minden esetre a nővéred egy kőbunkó,szívtelen,idióta rihe-rongy.
De ne foglalkozz vele,mert csak rámegy az amúgy is instabil egészségügyi állapotosra.
Koncentrálj inkabb a párodra,a jövődre,a munkádra,a terveidre.
Sajnos az egészség-betegség az nem érdem kérdése.
Próbáld a lelki békédet megtalálni és legyél anyukáddal jó viszonyban.
Ha pedig barátnőd is van, akkor legyél vele boldog.
Lehet anyád minden figyelme rád fogy el, és féltékeny.
Nekem is van testi fogyatékos tesóm, minden erőforrást lefoglalt a családunkban.. Életem legszebb napja volt mikor végre elköltözött és hazamehettem látogatóba úgy, hogy nem volt ott. Végre figyeltek rám a szüleim, és meghallgattak (előtte mindig ott ette a fene, csepp magánéletet nem hagyott).
Ezért szeret a társadalom elítélni uh nem szabad kimondani, de oltári szívás ha sérült tesód van. Te sosem leszel fontos, és még csak nem is panaszkodhatsz, mert neki mindig nehezebb.
Tipikus nagyképű "ki ha én nem" bunkó vagy, mert tudod hogy nem mernek beszólni neked az állapotod miatt.
Költözz el anyádtól, aztán ha megy önállóan az élet, utána lehet ekkora arcod.
Amúgy ha te kocsiba ülsz, lehetsz még ennél is rokkantabb, uh óvatosan az átkokkal bunkókám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!