Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy lehet valaki ekkora bunko?

Hogy lehet valaki ekkora bunko?

Figyelt kérdés
Sziasztok 20on eves mozgasserult férfi vagyok. Sokmindenen keresztül mentem mar műtétek,sebfertőzések stb. A nővéremről annyit kell tudni,hogy egy diplomás ember 36 éves lassan.. elvált van egy gyereke aki 7 éves. Örök elégedetlen volt világéletében ezért is hagyta el a férje.. Miközben én gyerekkorom óta szenvedek és szép csendben küzdök a betegségemmel a társadalmi kirekesztettséggel a lelki terhekkel és szinte az egyetlen örömöm az,hogy kijarok edzeni (a gerincmutétemnél belekerűlt az mrsa husevő baktérium a sebembe 80kgrol 53kgra fogytam emiatt). Anyánkat mindig uszítja,hogy nyissa ki az ajtót és basszon ki mert lelkileg nehez viselem a sorsot amit kaptam. Meg szerinte a barátnőmet is én beképzelem magamnak mert nem mutatattam be őt. Egyszerűen nem tudom hogy lehet valaki ennyire rosszindulatú és együgyü nem jut eszébe ahogy ez megtörténhet vele is még. A gyerekével is borzalmasan bánik 1 évesen féregnek nevezte meg sorolhatnam. Nem irigylem tőle azt,hogy egészséges de felvetődik bennem jogosan a kérdés (szerintem) mivel érdemelte ki a sorstól,hogy egészéges?!
2021. aug. 12. 11:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

"Anyánkat mindig uszítja,hogy nyissa ki az ajtót és basszon ki"

Nemtudom milyen jogon ugat bele az életedbe, de tényleg bunkó. Ne foglalkozz vele, nem éri meg.

2021. aug. 12. 11:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon bunkó a nővéred valóban, de ennek semmi köze ahhoz, hogy ki mennyire egészséges, az nem érdem kérdése.

A tesóddal ne törődj, tarts ki, eddzél, éld az életed, foglalkozz a pároddal, próbálj boldog lenni.

2021. aug. 12. 11:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez tényleg igaz, sajnálom a helyzetet..

Próbálj meg arra gondolni, hogy te még így is lehetsz sokkal boldogabb. Míg neked "csak" testi gondjaid vannak, addig ő egy romlott tudatú, mérgező, nem elviselhető személyiség. Bár így könnyű mondani, biztosan nehezebb igazán a helyzetben pozitívan hozzáállni, de hidd el, ha belül rendben vagy, sokkal nagyobb érték. Még lehet családod, szép életed, és lehetsz olyan ember, aki teljes értékű életet él, és boldog. Ő már nem igazán, mert mint írtad, elűzte maga mellől a férjét is, és belül folyton a negatív, gonosz gondolatok emésztik fel szépen lassan.

2021. aug. 12. 11:52
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Szóval ez egy összetettebb probléma,ami a kőbunkó testvéredet és a betegségedet keresztezi.

"Anyánkat mindig uszítja,hogy nyissa ki az ajtót és basszon ki"

Szóval akkor még az anyáddal élsz,de a nővéred ki akar otthonról dobni-ha jól értem.

Ez esetben ne engedj a nővéred úszításának,provokációjának,szépen baszd le a nővéredet,hogy mit képzel magáról.

Minden esetre a nővéred egy kőbunkó,szívtelen,idióta rihe-rongy.

De ne foglalkozz vele,mert csak rámegy az amúgy is instabil egészségügyi állapotosra.

Koncentrálj inkabb a párodra,a jövődre,a munkádra,a terveidre.

2021. aug. 12. 12:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenkinek ment a zöld kéz! És egyébként igen.. probálkozok arra gondolni,hogy ez egy kemény 22 év volt idáig viszont ez egy olyan "sikersztori" kezdete ami majd sok embert motivál!
2021. aug. 12. 12:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az egészség-betegség az nem érdem kérdése.

Próbáld a lelki békédet megtalálni és legyél anyukáddal jó viszonyban.

Ha pedig barátnőd is van, akkor legyél vele boldog.

2021. aug. 12. 12:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele foglalkozni.
2021. aug. 13. 02:31
 8/12 anonim ***** válasza:
51%

Lehet anyád minden figyelme rád fogy el, és féltékeny.

Nekem is van testi fogyatékos tesóm, minden erőforrást lefoglalt a családunkban.. Életem legszebb napja volt mikor végre elköltözött és hazamehettem látogatóba úgy, hogy nem volt ott. Végre figyeltek rám a szüleim, és meghallgattak (előtte mindig ott ette a fene, csepp magánéletet nem hagyott).

Ezért szeret a társadalom elítélni uh nem szabad kimondani, de oltári szívás ha sérült tesód van. Te sosem leszel fontos, és még csak nem is panaszkodhatsz, mert neki mindig nehezebb.

2021. aug. 13. 17:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolso! Eloszor is hadd gratulaljak neked es a csaladodnak... Masodszorra pedig leirtam a kerdesben en nem panaszkodok.. Es ami a legfontosabb 2 bottal meg a haromkerekummel elmegyek barhova raadasul o kapott tobb mindent nem en. Mindesetre ehhez a fajta hozzallashoz a te reszredrol tenyleg csak annyit tudok mondani gratulalok de azert tudod ha volan moge ulsz gondolkozz el, te is jarhatsz igy😃! Tovabbi szep napot!
2021. aug. 13. 20:35
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

Tipikus nagyképű "ki ha én nem" bunkó vagy, mert tudod hogy nem mernek beszólni neked az állapotod miatt.

Költözz el anyádtól, aztán ha megy önállóan az élet, utána lehet ekkora arcod.

Amúgy ha te kocsiba ülsz, lehetsz még ennél is rokkantabb, uh óvatosan az átkokkal bunkókám...

2021. aug. 13. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!