Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak már az öcsémmel?

Mit csináljak már az öcsémmel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az öcsém 8 éves, most megy 3.-ba, és nagyon rossz gyerek. Soha nem hagy békén, mindenhol ott akar lenni, ahol én is vagyok. Előfordult már olyan is, hogy olyat mondott nekem, amit egy 8 évesnek nem szabadna mondania. Mindig beszól nekem, és csúfol, de nincs oka rá. És ami a legrosszabb: A telefonomat néha kölcsön szoktam neki adni, de mától kezdve ez megszűnt, mert láttam, hogy a barátaimnak az én nevemben írt nagyon csúnyákat, amiket én soha nem írnék nekik. A suliban is rosszul viselkedett, amikor digitális oktatás volt, akkor nem akart bemenni az órákra egyáltalán, nekünk kellett rávennünk őt erre is. Kettesre zárta a 2. osztályt. A tanárok is egyfolytába csak panaszkodtak rá, mert nagyon csúnyán beszélt velük, és az osztálytársaival is. Mit tehetnék, hogy az öcsém ne legyen ilyen? :(

2021. aug. 8. 22:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Szüleidnek kéne emgnevelni.
2021. aug. 9. 00:50
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem hiszem hogy lelki probléma lehet hogy csak a figyelmedet akarja felkellteni.
2021. aug. 9. 02:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! A szüleim foglalkoznak vele, de rájuk sem akar hallgatni sajnos. :(
2021. aug. 9. 07:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyeztessenek az ofővel, tud-e segíteni nevelési tanácsadó, vagy szakértői bizottsághoz való fordulásban, mi anna módja, kinek kell és hol lehet az eljárást megindítani. Valószínűleg ott tudnak majd segíteni!
2021. aug. 9. 07:47
 15/16 anonim ***** válasza:
31%
Meg kell verni, hogy megtanulja nem szabad csúnyán beszélni.
2021. aug. 9. 22:08
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Ha viseli magát, vágjál le egy akkora sallert, hogy a két szeme helyet cseréljen.
2021. aug. 10. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!