Hogyan tudnám leállitani, a 15 éves hugom?
15, milyen nevelés? Hogy a hisztis kérdezőből kiűzzék a sötétséget, meg az irigységet? Mert ez a helyzet.
A lány közel áll az anyjához, még kamaszként is, és ez jó. Nevetnek együtt? Máglyára velük...
A leírtak alapján nem tűnik valami problémásnak a húgod, nem értem, mit akarsz “leállítani”. Nekem is inkább te tűnsz túl befásultnak, mintha nem tudnád néha kicsit elengedni magad vagy lazára venni a dolgokat. Elhiszem, hogy sokszor idegesít a húgod, akár még csak a létezése is, de hidd el, ez fordítva is így van, nem csak nálatok, hanem még rengeteg testvérpárnál is. Nem hiszem, hogy valami brutál gáz dolgot “produkált”, mert máskülönben anyukád sem nevetett volna, valószínűleg azon szórakoztak, hogy megint a semmin idegeskedsz. Az meg, hogy megkérdezte anyukádtól, miért van együtt az apátokkal, szintén nem valami húdedurva dolog, miért ne kérdezhetné meg? Nyilván ő is látja, hogy az utóbbi időben zűrösek a dolgok, és lehet, anyukáddal is rosszul bánik a férje, teljesen jogos, ha a húgod nem szeretné, hogy egy mérgező kapcsolatban maradjon az anyja csak azért, hogy ne bontsa fel a családot. Ez nem azt jelenti, hogy apukádat nem szereti, szimplán elege van a veszekedésből, és nem szeretne minden nap a fagyott hangulatba hazatérni. Lehet, hogy a szüleid már csak megszokásból vannak együtt, és csak ti tartjátok össze őket, mikor ők legszívesebben már külön utakon járnának. Szerintem a húgodtól inkább becsülendő, hogy ezt mondta az anyukátoknak, ezzel is jelezve, hogy ha úgy döntene, elválik, ő támogatja benne, és nem fog ellenük fordulni.
Úgyhogy szerintem próbáld meg felvenni a húgoddal a ritmust, és ne támadóan viselkedj vele, hanem próbáld meg őt is megérteni néha.
Egyébként eltèvesztitek a házszámot mert nem tudjuk h milyen anyja van.
"Együtt nevetnek biztos nem nagy dolog", " Nem lehet h te fújod fel" stb.
Lehet kivètelezik az anyja a másik gyerekkel, és sztm mást nem is kell mondjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!