Testvérnek nászajándékba 100 ezer forint, plusz 20 ezer a menyasszonytáncba megfelelő?
Figyelt kérdés
Nem kevés? Nagy lagzi lesz.2021. aug. 2. 16:29
11/40 anonim válasza:
Ne is haragudjatok ,de ha nagy esküvőt akarnak akkor fizesék ki és ne várják el hogy visszajöjjön a pénz. Ha ez nem tetszik nekik nem kell nagy lagzit csapni. Én csak 10000ret adtam bátyáméknak az esküvöjükre ,úgy hogy a lagzin nem vettem részt mert akkor volt 1hónapos a fiam. Tehát aki elvárja hogy 100.000ret adjon bárki is na az a hulye burzsuj ember. Ne hogy már meghív valaki és elvárja hogy félhavi fizum oda adjam nekik. A lagzi manapság a pénzes emberek kiváltsága. Elég oda a 10.000 is.
12/40 anonim válasza:
Nem kevés? Ajándékba ennyi?
Valakinek ez a havi keresete vagy épp kicsivel több...
13/40 A kérdező kommentje:
#11: Miből gondolod, hogy elvárják?
2021. aug. 2. 17:07
14/40 anonim válasza:
Mert ha nem azt kapják amire számítottak akkor a másik a szemet. Igen is ilyenkor elvárja a pár hogy sok pénz folyon be nekik.
15/40 A kérdező kommentje:
#14: Te talán gondoltaolvasó vagy? Hogy hívják őket?
2021. aug. 2. 17:11
16/40 anonim válasza:
Mert szerintem nem elvárás? Olvasd vissza a kommenteket drága...
17/40 A kérdező kommentje:
#16: Nem hiszem, hogy testvéremék pont ide kommentelnének.
2021. aug. 2. 17:14
18/40 anonim válasza:
14 - nem sok, de illik a pénzekből kitenni az esküvő árát.
19/40 A kérdező kommentje:
Pont azért szeretnék nekik normális összeget adni, mert tudom hogy nem várják el.
2021. aug. 2. 17:15
20/40 anonim válasza:
Ne hogy már ,ők akarnak lagzit. Akkor ne a vendég fizesse már a lagzit. Tudjátok mit jelent a vendég ki fejezés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!