Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 10 éves húgomnak bejön a...

A 10 éves húgomnak bejön a barátom, és szóba se akar állni velem, mit tegyek hogy megbékéljen?

Figyelt kérdés
Mióta megismerte a barátomat, neki is nagyon megtetszett, de nem érti, hogy ő még csak egy kislány, és velem van együtt. Nem akarja elfogadni, és konkrétan nem áll velem szóba. 🤷🏼‍♀️ Én 20L vagyok, a barátom 21F
2021. júl. 27. 10:04
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
29%

#30: szerintem marhára nem vagy tisztában ezzel...4

Vagy pedig valami aberráció.

2021. júl. 27. 12:06
 32/48 anonim ***** válasza:
70%
4évesen én is oda voltam a boltos fiúért :) meg a szomszéd fiúért de ma már amikor láttom őket csak eszembe jutt az az idő mikor vigyáztak rám meg babáztak velem, már nem is tetszenek :) kicsi voltam és kár tagadni mindig úgy hívtam őket hogy Jaci meg Tojmi, én voltam a pici hugicájuk .
2021. júl. 27. 12:11
 33/48 anonim ***** válasza:
75%
Jóhogynem az itt lévő emberek már 2 éves korukban igaz szerelmet éreztek 30 éves férfiakkal, és nemileg vonzodtak hozzájuk... vicc
2021. júl. 27. 12:55
 34/48 anonim ***** válasza:
70%
GYEREKEKROL BESZELUNK ... sok beteg ember van
2021. júl. 27. 13:05
 35/48 anonim ***** válasza:
7%
ide vissza akarok találni
2021. júl. 27. 13:11
 36/48 anonim ***** válasza:
87%

Jézusom, ti sosem voltatok 10 évesek?

Dehogy kell a szerelemhez szexuális vágy! Olyan szerelmes voltam 8 évesen apám barátjába, hogy a mai napig emlékszem rá, pedig már nagymama vagyok. Azt sem tudtam mi fán terem a szexualitás, annak idején nem dívott a korai felvilágosítás.

Érdekes módon, mindenki tudta kezelni a helyzetet. Nem estek kétségbe, természetesen nem vették komolyan, de nem is röhögtek ki miatta. Végül is ők voltak a felnőttek, én csak egy gyerek voltam, aki nem is igazán értette a hirtelen rátörő érzelmeit.

Szerelmem tárgya igyekezett kedves lenni, beszélgetett velem, hozott nekem fagyit, meséskönyvet, egyszer egy kagylóból fűzött karkötőt, ami talán ma is megvan, aztán csatlakozott a felnőtt társasághoz. Nem tudom, hogy mennyire zavarta a helyzet, mindenesetre nem mutatta.

Nemrég beszélgettünk erről baráti körben, egy tragédia, hogy manapság mennyire nem képesek az emberek kezelni teljesen természetes folyamatokat. Mindenben valami rosszat látnak.

2021. júl. 27. 13:25
 37/48 anonim ***** válasza:
15%
11 éves lányom van és némi még játék,tanulás érdekli nem fiúk.
2021. júl. 27. 14:38
 38/48 anonim ***** válasza:
94%
15-ös, egy 21 éves felnőtt férfinek semmi köze nem kell, hogy legyen a barátnője 10 éves konkrétan gyerek testvéréhez..."Nagyon jó fiú barát", te jó ég.
2021. júl. 27. 14:47
 39/48 anonim ***** válasza:
9%
Kamu és valaki nagykanállal eszi.
2021. júl. 27. 15:06
 40/48 anonim ***** válasza:
93%
Hagynám, majd átmegy rajta! Az én lányom is 10 éves, de o még nem nézegeti a pasikat!
2021. júl. 27. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!