A 10 éves húgomnak bejön a barátom, és szóba se akar állni velem, mit tegyek hogy megbékéljen?
#30: szerintem marhára nem vagy tisztában ezzel...4
Vagy pedig valami aberráció.
Jézusom, ti sosem voltatok 10 évesek?
Dehogy kell a szerelemhez szexuális vágy! Olyan szerelmes voltam 8 évesen apám barátjába, hogy a mai napig emlékszem rá, pedig már nagymama vagyok. Azt sem tudtam mi fán terem a szexualitás, annak idején nem dívott a korai felvilágosítás.
Érdekes módon, mindenki tudta kezelni a helyzetet. Nem estek kétségbe, természetesen nem vették komolyan, de nem is röhögtek ki miatta. Végül is ők voltak a felnőttek, én csak egy gyerek voltam, aki nem is igazán értette a hirtelen rátörő érzelmeit.
Szerelmem tárgya igyekezett kedves lenni, beszélgetett velem, hozott nekem fagyit, meséskönyvet, egyszer egy kagylóból fűzött karkötőt, ami talán ma is megvan, aztán csatlakozott a felnőtt társasághoz. Nem tudom, hogy mennyire zavarta a helyzet, mindenesetre nem mutatta.
Nemrég beszélgettünk erről baráti körben, egy tragédia, hogy manapság mennyire nem képesek az emberek kezelni teljesen természetes folyamatokat. Mindenben valami rosszat látnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!