Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 10 éves húgomnak bejön a...

A 10 éves húgomnak bejön a barátom, és szóba se akar állni velem, mit tegyek hogy megbékéljen?

Figyelt kérdés
Mióta megismerte a barátomat, neki is nagyon megtetszett, de nem érti, hogy ő még csak egy kislány, és velem van együtt. Nem akarja elfogadni, és konkrétan nem áll velem szóba. 🤷🏼‍♀️ Én 20L vagyok, a barátom 21F
2021. júl. 27. 10:04
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
93%
Úhhh....gondolom beszélni próbáltál már vele.? Hát nehéz eset...
2021. júl. 27. 10:53
 22/48 anonim ***** válasza:
57%
10 eves lanyom van, kizart hogy egy ekkora gyerek pasikent tekintsen a sracra meg szerelmes legyen (ahhoz kell szexualis vagy is). Szimplan csak ufy tekinti a teso pasijat mint valami targyat, hogy az akkor neki is jar. Azt akarja hogy a srac ot dongja korul, ne a noveret, ez semmi mas mint testverfeltekenyseg, harc a lapatert a homokozoban.
2021. júl. 27. 10:59
 23/48 anonim ***** válasza:
94%
És ha nem áll szóba veled akkor mi van? Inkább örülj neki, hogy nincs láb alatt.
2021. júl. 27. 10:59
 24/48 anonim ***** válasza:
17%

10 eves lanyom van, kizart hogy egy ekkora gyerek pasikent tekintsen a sracra meg szerelmes legyen (ahhoz kell szexualis vagy is).

és nem lehet szexuális vágya 10 évesen?

2021. júl. 27. 11:02
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad a húgodta.

Fel fogja fogni,hogy nem úgy vannak a dolgok,ahogy ő akarja.

2021. júl. 27. 11:19
 26/48 anonim ***** válasza:
56%
25: 99%-ban kizárt, hogy egy tízéves nemileg ennyire érett legyen!
2021. júl. 27. 11:27
 27/48 anonim ***** válasza:
91%
Félelmetes, hogy a mai gyerekek nevelése mennyire el van bszva...
2021. júl. 27. 11:35
 28/48 anonim ***** válasza:
99%

"Szervezzenek közös programot, amire a kislányt is viszik, Pl, mozi és úgy adják be neki mintha a barátja hívná el a kislányt moziba"

Azt esetleg ne engedjék meg, hogy köztük aludjon, amíg lejár az agyáról a hülyeség? Nehogy szegény hisztis kislány lelkileg tönkremenjen!

Kérdező, én a helyedben szimplán ignorálnám. Te próbáltál vele beszélni, de pukkad, akkor ajd egyszer lenyugszik.

2021. júl. 27. 11:41
 29/48 anonim ***** válasza:
12%
#27 kb 4 éves korom óta vagyok "ennyire nemileg érett"
2021. júl. 27. 11:49
 30/48 anonim ***** válasza:
96%

Őőő, szerintem féltékeny, és irigy. Gondolom Te vagy a példaképe, rád szeretne hasonlítani, és így a barátodat is "megszerette".

Ez inkább kettőtökről szól. Versengeni akar veled talán, vagy nem tudom.

A lányom 11 éves, nagyon kislány még, nincs barátja mint némelyik barátnőjének. xD

Viszont lakik a szomszédunkban egy srác, 23 éves, és azt figyeltem meg, hogy ha vele beszélgetünk, totál másként viselkedik. :D

Nevetgél, meg locsifecsi, beszél össze-vissza minden hülyeséget, mint aki zavarban van, és nagyon menő meg szellemes akar lenni. :D

Néha halkan szólok neki h nyugi már. xD

A srácnak szimpi a lányom, h ilyen cserfes, igazából mindketten szimpik vagyunk neki. Szerintem a lányom is csak örül, hogy vmi normális srác lakik a szomszédban.

Nemrég költöztünk ide, szóval neki még csoda ez az egész.

Csak azért mesélem, mert hiába 11 éves és nem pasizik, meg nem szerelmes, azért ki tud belőle olyan viselkedést , érzelmet hozni egy 23 éves fiút, amit eddig más társaságában még nem láttam tőle. :)

A húgoddal beszélgess sokat, hogy mi a baja VELED. Mert itt az a baj, hogy azt hiszi le van maradva hozzád képest. Tuti nem az a baja, hogy miért veled van a srác, miért nem vele... :D

2021. júl. 27. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!