A 10 éves húgomnak bejön a barátom, és szóba se akar állni velem, mit tegyek hogy megbékéljen?
10 eves lanyom van, kizart hogy egy ekkora gyerek pasikent tekintsen a sracra meg szerelmes legyen (ahhoz kell szexualis vagy is).
és nem lehet szexuális vágya 10 évesen?
Hagyjad a húgodta.
Fel fogja fogni,hogy nem úgy vannak a dolgok,ahogy ő akarja.
"Szervezzenek közös programot, amire a kislányt is viszik, Pl, mozi és úgy adják be neki mintha a barátja hívná el a kislányt moziba"
Azt esetleg ne engedjék meg, hogy köztük aludjon, amíg lejár az agyáról a hülyeség? Nehogy szegény hisztis kislány lelkileg tönkremenjen!
Kérdező, én a helyedben szimplán ignorálnám. Te próbáltál vele beszélni, de pukkad, akkor ajd egyszer lenyugszik.
Őőő, szerintem féltékeny, és irigy. Gondolom Te vagy a példaképe, rád szeretne hasonlítani, és így a barátodat is "megszerette".
Ez inkább kettőtökről szól. Versengeni akar veled talán, vagy nem tudom.
A lányom 11 éves, nagyon kislány még, nincs barátja mint némelyik barátnőjének. xD
Viszont lakik a szomszédunkban egy srác, 23 éves, és azt figyeltem meg, hogy ha vele beszélgetünk, totál másként viselkedik. :D
Nevetgél, meg locsifecsi, beszél össze-vissza minden hülyeséget, mint aki zavarban van, és nagyon menő meg szellemes akar lenni. :D
Néha halkan szólok neki h nyugi már. xD
A srácnak szimpi a lányom, h ilyen cserfes, igazából mindketten szimpik vagyunk neki. Szerintem a lányom is csak örül, hogy vmi normális srác lakik a szomszédban.
Nemrég költöztünk ide, szóval neki még csoda ez az egész.
Csak azért mesélem, mert hiába 11 éves és nem pasizik, meg nem szerelmes, azért ki tud belőle olyan viselkedést , érzelmet hozni egy 23 éves fiút, amit eddig más társaságában még nem láttam tőle. :)
A húgoddal beszélgess sokat, hogy mi a baja VELED. Mert itt az a baj, hogy azt hiszi le van maradva hozzád képest. Tuti nem az a baja, hogy miért veled van a srác, miért nem vele... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!