Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen munkát adnátok egy 10...

Milyen munkát adnátok egy 10 éves fiúnak és egy ugyanúgy 7 éves fiúnak amivel pénzt kereshetnének?

Figyelt kérdés

A 10 évesről annyit kell tudni, h erős és okos és szeretne pénzt keresni.

A 7 évesről azt, h most megy suliba, nem nagyon erős, DE mindezek ellenére ő is szeretne pénzt keresni. Valami ötlet amivel tudnék nekik segíteni?

2020. júl. 24. 11:40
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%

Legálisan nem lehet gyerekeket alkalmazni. Sajnos ilyen kicsin még azt se mondhatod, hogy kapáljanak, vagy nyírják a füvet, mert alkalmatlanok rá. Esetleg a kertben gyümölcsszedés?

Ha annyira segíteni szeretnél nekik, akkor munka nélkül is adhatsz nekik egy szerényebb összeget.

2020. júl. 24. 11:44
 2/27 anonim ***** válasza:
62%
Amikor kisgyerek voltam a falisu piacon árultam a kertből paradicsomot és paprikát. Remek volt megtanultam a pénz értékét és becsülni azt. Ilyesmi, kerteszkedés, ami eszembejutott
2020. júl. 24. 11:46
 3/27 anonim ***** válasza:
85%
Először beszéld meg a szüleikkel, nem biztos, hogy jó néven vennék.
2020. júl. 24. 11:47
 4/27 anonim ***** válasza:
89%

Lehet velem van a baj, de 7-10 éves esetében hogy jön elő az, hogy "Muter, pénzt akarok keresni!".

Egyébként külön munkahelyet nem tudsz találni nekik, ház körüli házimunka szerűségek megoldások lehetnek. Én nekem kicsiként adtak ilyet, mint a fűnyírás vagy PET palackokat gyűjtöttünk össze és a betét díjat megkaptuk.

2020. júl. 24. 11:49
 5/27 anonim ***** válasza:
88%

Hasonlo koru gyerekeim vannak, a nagyobb telefonra gyujt a kisebb legora.

Lehet penzt keresni a teregetessel, rendrakassal.

Amit a kettes ir az mar gyerekmunka es buntetik. Regebben lehetett de mar most nem.

2020. júl. 24. 11:49
 6/27 anonim ***** válasza:
84%
Falevél gereblyézése, járda lesöprése, viráglocsolás a kertben vagy bent, autó vagy kerti bútor lemondása, gázolás, szemét lehordása, kutyasétáltatás zsebpénzért cserébe. Ezek jutottak eszembe.
2020. júl. 24. 11:51
 7/27 anonim ***** válasza:
92%
*gazolás
2020. júl. 24. 11:52
 8/27 anonim ***** válasza:
5%

Semmit, dolgozzon örömért, pénzt meg csak úgy kapja.

Felnött korában örömködve fog pénzért dolgozni!

Hosszútávon boldogabb lesz.

2020. júl. 24. 11:55
 9/27 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon kedves tőled, hogy szeretnél nekik segíteni!

Egyet értek az első hozzászólóval, ha szeretnél segíteni, akkor talán munka nélkül is tudsz, de kevés az információ, ahhoz, hogy jó tippeket adhassunk!

Kertes ház?(mert akkora kertészkedés, mint ahogy már írták szintén jó lehet)Nekem gyerekként gereblyéznek kellet és babot fejteni...

Rokonok a gyerekek? (ha testvér, akkora szemetet ki tudják dobni, tudnak törölgetni, ha te mosogatsz, ruhát hajtogatni)

Szomszédok? akkor ha a szülők bele egyeznek, akkor elkísérhetnek a boltba és kisebb, könnyebb szatyrot tudnak vinni (kenyér, Wc papír).

Nem látjuk át a helyzetet így sajnos nehéz..és még nagyon fiatalok is.

2020. júl. 24. 11:58
 10/27 anonim ***** válasza:
88%
Otthoni munka hàz körüli munkàk vagy a lakàsban valami. Még nem dolgozhatnak hivatalosan sehol
2020. júl. 24. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!