Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen munkát adnátok egy 10...

Milyen munkát adnátok egy 10 éves fiúnak és egy ugyanúgy 7 éves fiúnak amivel pénzt kereshetnének?

Figyelt kérdés

A 10 évesről annyit kell tudni, h erős és okos és szeretne pénzt keresni.

A 7 évesről azt, h most megy suliba, nem nagyon erős, DE mindezek ellenére ő is szeretne pénzt keresni. Valami ötlet amivel tudnék nekik segíteni?

2020. júl. 24. 11:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
41%

Gondolom a kérdező olyan munkára gondolt, amit ő fizet meg, pl. Házimunka. Ez lehet teregetés, rendrakás, ruha hajtogatás, mosogatás, csak ne kést és egyéb éles dolgokat. ,állatok gondozása, porszívózás, törölgetés, vásárlásban segítés, virág öntözés. Ezekért nem kell sokat fizetni, mondjuk, lehet minden segítség után 200 ft. De ha nagyon rossz, nem fogad szót akkor -50 ft. A következőből

Így ezzel a pénzzel, ha mondjuk egy nap 2- őt megcsinál, ami teljesen vállalható, kb. Max 1 óra alatt teljesíthető, és nem rossz, keres minden hónapban 12000 ft - ot. De ha rosszalkodik akkor is a napi kettővel keres kb. 9000 ft - ír, ezt úgy ha mindig csak 150- ez keres. Szerintem ez egy jó rendszer ekkora gyerekeknek, és ha úgy vesszük akkor elég jó zsebpénzt kapnak havonta.

2020. júl. 24. 13:49
 22/27 anonim ***** válasza:
91%
Fel nem bírom fogni, hogy egyes kérdezők mért nem úgy írnak ki kérdést, hogy arra érdemben válaszolni is lehessen! Komolyan megoldhatatlan feladat leírni még egy mondatot, hogy kijük vagy te a gyerekeknek és mért akarnak pénzt keresni? Az választ semmi más, mint ez a két tényező határozza meg! (És ezzel én ennek a válasznak a megfogalmazásával több időt fektettem a te ügyedbe, mint te magad a sajátodba!)
2020. júl. 24. 14:28
 23/27 anonim ***** válasza:
32%

Ott van a szavak között hogy testvér, így nekem logikus, hogy a kérdező jóval fiatalabb terpstvereirol van szó.

Nekem az is evidens, hogy nem hivatalos munkát keres, hanem csak valami feladatot, amire rá lehet fogni hogy munka és ezért szeretne nekik pénzt adni.

Hogy mire kell nekik: mondjuk szeretnének elmenni egy extra fagyizásra, venni akarnak valamit, ami a szüleik szerint nem kell...

2020. júl. 24. 14:39
 24/27 anonim ***** válasza:
44%
#23-as A kérdés feltevésből nekem pont az a következtetésem, hogy a 10 éves gyerek írta ki. Nézd meg a megfogalmazást..
2020. júl. 24. 14:49
 25/27 anonim ***** válasza:
51%
És? Te akarod őket finanszírozni? Vagy el akarod őket küldeni dolgozni? Hát, ez nem járható út. Mért van szükségük pénzre?
2020. júl. 24. 15:30
 26/27 anonim ***** válasza:
52%
Hát nem tudom szerintem egy 10 éves nem erős, legalábbis max a saját kategóriájában (2 helyett 3 doboz tejet már le tud hozni a lépcsőn). Pénzt nem bíznék rájuk, így hát ház körüli dolgokért tudsz fizetni, de kérdés hogy pl fizetsz e ha rendszeresen ellenőrizni kell mit csinálnak, vagy adott esetben akár újra megcsinálni. Legális nem lesz egy darabig a dolog, úgy egyébként működhet, bár szeretném tudni hogy ez tényleg a gyerekek ötlete volt e
2020. júl. 25. 02:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Kicsit rákockulva a témára tenyészthetnek pár kilós állatokat, elsősorban baromfiudvarra gondolok. Persze nem bolti tápon tartva, szóval kell kukorica legalább, és nem kevés. Meg gondolni kell a levágásukra is, nem csak a tojásra.
2020. júl. 25. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!