Milyen munkát adnátok egy 10 éves fiúnak és egy ugyanúgy 7 éves fiúnak amivel pénzt kereshetnének?
A 10 évesről annyit kell tudni, h erős és okos és szeretne pénzt keresni.
A 7 évesről azt, h most megy suliba, nem nagyon erős, DE mindezek ellenére ő is szeretne pénzt keresni. Valami ötlet amivel tudnék nekik segíteni?
Gondolom a kérdező olyan munkára gondolt, amit ő fizet meg, pl. Házimunka. Ez lehet teregetés, rendrakás, ruha hajtogatás, mosogatás, csak ne kést és egyéb éles dolgokat. ,állatok gondozása, porszívózás, törölgetés, vásárlásban segítés, virág öntözés. Ezekért nem kell sokat fizetni, mondjuk, lehet minden segítség után 200 ft. De ha nagyon rossz, nem fogad szót akkor -50 ft. A következőből
Így ezzel a pénzzel, ha mondjuk egy nap 2- őt megcsinál, ami teljesen vállalható, kb. Max 1 óra alatt teljesíthető, és nem rossz, keres minden hónapban 12000 ft - ot. De ha rosszalkodik akkor is a napi kettővel keres kb. 9000 ft - ír, ezt úgy ha mindig csak 150- ez keres. Szerintem ez egy jó rendszer ekkora gyerekeknek, és ha úgy vesszük akkor elég jó zsebpénzt kapnak havonta.
Ott van a szavak között hogy testvér, így nekem logikus, hogy a kérdező jóval fiatalabb terpstvereirol van szó.
Nekem az is evidens, hogy nem hivatalos munkát keres, hanem csak valami feladatot, amire rá lehet fogni hogy munka és ezért szeretne nekik pénzt adni.
Hogy mire kell nekik: mondjuk szeretnének elmenni egy extra fagyizásra, venni akarnak valamit, ami a szüleik szerint nem kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!