Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Túl aggódó bátyja lennék?

Túl aggódó bátyja lennék?

Figyelt kérdés
A húgom 13 éves, és mint szinte minden ilyen korú gyerek, egész nap telefonozik, legalábbis ha találkozunk biztosan, gondolom otthon sincs ez másképp. A szüleink keveset tudnak ebből felügyelni, nincs facebookjuk, instagramjuk stb. Én viszont látom, hogy 18-20 éves fiúk kommentelnek a képeihez mindenfélét, van 1000 követője instagramon stb, és mint 24 éves bátyja azért kicsit felhúzom magam hogy majdnem velem egykorúak irogathatnak neki. Túlgondolom, vagy megérne egy beszélgetést, vele vagy szülőkkel?
2021. júl. 26. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A szüleitekkel szerintem nincs mit erről beszélni, de a húgoddal mindenképp megér egy próbát.
2021. júl. 26. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Ha beköpöd, neked jobb lesz?

Hagyjál neki szépen békén, majd, ha gyanús lesz, vagy zaklatják, vagy xxx, azt biztosan megtudják a szülei is.

Egyébként jó tanuló? Nekem volt egy osztálytársam, aki 13 évesen úgy nézett ki, mint egy 15-16 éves. Instán mutogatta magát, a bögyit pakolta ki, mellesleg a legrosszabb tanulók között volt örökké.

2021. júl. 26. 22:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Elvileg nincs baj a tanulásával. Nem akarom én zaklatni, ezért is tettem fel a kérdést, más mit gondol róla. Őszintén szólva azért is aggódom, mert ha kint vagyok valami szórakozóhelyen, simán előfordulnak hasonló korú fiúk, lányok, füvezgetnek meg minden amit el lehet képzelni, pl. egy ilyen helyzetnek inkább mennék elébe egy beköpéssel, mert ha meglátom a városban hogy valami srác hasonlókkal kínálgatja biztos balhét csinálok
2021. júl. 26. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
Szar érzés tesó, eljön a pillanat egyszer, neked most jött el. A húgod "tinagger" lány lett... Kúrni fogják:c Lesz lányod, azt is:c Ilyen ez. 2 féle nő van, akinek vannak ku*ulási vágyai meg aki visszafogja magát, ha nem visszafogott típus akkor biza mindegy mit csinálsz.
2021. júl. 26. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:
57%

A szokásos napi/heti kamu. Kb el sem kellett volna olvasnom, mert sejtettem hogy egy újabb "aggódom a 13 éves húgom miatt" kategória. Sajnos a múlt héten sem egy ilyen volt.

Ha pedig mégis igaz lenne - amit kétlek- akkor nem a te gondod, hanem a szülőké, akik hagyják a gyereket "éjszakázni".

2021. júl. 26. 23:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Miért kamu? Vagyis hogy mi a poén abban hogy sokak kamuból kérdeznek ilyet? Tényleg érdekel. A második felét köszi
2021. júl. 26. 23:19
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Hogy mi a poén az ilyenbe, azt kérdezd a sok itt szórakozó embert, akiknek az a dolguk hogy itt élik ki magukat, és jókat röhögnek, valószínű unalomból.
2021. júl. 26. 23:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele, de ne erőltetetten.
2021. júl. 27. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!