Fél éve lakunk a párommal és a lányommal az új lakásban , eddig anyukámnál laktam de ott a testvéreim depressziósá tettek így muszály volt elköltözni, de it vannak az én lakásomban és ugyan olyan hogyan mongyam hogy elég ?
Figyelt kérdés
Fél éve vettünk meg a párommal a lakást és bele költöztünk , de mióta it lakunk it vannak a testvéreim is és már kicsit vissza jött miattuk a depresszióm és a kislányomat is idegesítik , nem nagyon akarnak haza menni ,hogyan mondjam meg nekik hogy zavarnak és hogy már jó lenne ha haza mennének úgy hogy ne bántsam meg őket ?2021. júl. 7. 09:17
11/27 anonim válasza:
#10, megelőztél, nekem is ők jutottak az eszembe.
12/27 anonim válasza:
10: AJVÉ!
ÉN konkrétan nem emlékszem rá, de annyi hasonló hülye szitu volt már itt a GYK-n, hogy semmin nem csodálkozom.....
13/27 A kérdező kommentje:
5 szobás a lakás 2 fürdő szoba , nem azzal van a gond hogy kicsi vagy hogy nem férünk , hanem azzal hogy hiába mondom nekik hogy szeretnék nyugotan lenni nem értik meg, és attól félek hogy utána meg azt mongyak hogy nagy a ház de mégsem lehetnek itt
2021. júl. 7. 11:44
14/27 anonim válasza:
De miért engedtétek, hogy beköltözzenek MÁSOK????????
15/27 anonim válasza:
Mit csinalnak nalad egesz napokat? Elkuldod oket, a kaput pedig bezarod. Ha csengetnek, nem vagytok otthon es kesz.
16/27 A kérdező kommentje:
Nem költöztek be csak itt vannak volt már hogy haza küldtem őket mert mi is mentünk nyaralni de amint haza jöttünk vissza jöttek 😅
2021. júl. 7. 11:48
17/27 anonim válasza:
Hány testvéred van, mennyi idősek, mivel verik el a napot, amikor nálatok vannak?
18/27 anonim válasza:
16: na mos tkomolyan... LEírnád már végre érthetően, hogy mi a helyzet...???? CSak nappalra mennek oda, vagy mi a franc van????
NIncs kulcsa a házatoknak???? NEm tudod bezárni???
19/27 anonim válasza:
Nem engeded be őket. Ezen mi olyan qrva nehéz, de komolyan?!
20/27 anonim válasza:
" attól félek hogy utána meg azt mongyak hogy nagy a ház de mégsem lehetnek itt" És ha azt mondják? Nagy ügy... tök mindegy mekkora a ház, az a TI otthonotok. Nem az ÖVÉK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!