Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi volt az a legkellemetlenebb...

Mi volt az a legkellemetlenebb élményed, amit a testvéred okozott Neked?

Figyelt kérdés
Hány éves voltál? Miért volt kellemetlen számodra? Milyen hatással van a jelenlegi életedre?

2021. júl. 6. 08:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Így ezeket a válaszokat olvasva kedvem támadt felhívni tesómat, hogy hálát adjak neki, amiért ennyire normális.
2021. júl. 7. 06:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Testileg amikor kiskorunkban konkretan egy labda miatt erosen megpofozott az ocsem, es csillagokat lattam utana...

Lelkileg, mostanaban, amikor akarmit probalok nyitni, jofej lenni, utana ugyanolyan fszfej, es bunko velem ok nelkul. :)

2021. júl. 7. 09:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nővérem manipulatív és kissé nárcisztikus. Akárhányszor összeveszünk és érzékenyebb vagyok addig provokál amíg a sírás kerülget, majd olyanokat mond hogy hogy "jajj nézd mindjárt sír" és hasonlók.

Emellett néha megüt ha nagyon ideges rám.

Sokszor ha társaságban vagyunk előveszi a f*szságaimta vagy ha valami nem megy és ezeket használja viccként, persze én erre nem szólhatok semmit mert ő a nagy és vagy olyan mintha két anyám lenne, vagy mintha valakinek a kutyája lennék.

De amúgy egy életképtelen gyerek, és elég képmutató. Mindent helyette csinálok meg vagy intézek el, de ő már el van attól ájulva hogy hetente egyszer tortát süt a családnak (új hobbi). Persze azzal nem foglalkozik hogy 1 ez azért elég sok pénzbe kerül, 2 rengeteget pazarol vele. Ja ehhez még hozzájön az hogy ő ilyen "nagyon zöld" de semmi mást nem eszik csak avokádót meg boltban vett áfonyát.

2021. júl. 7. 10:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer vmi pitiánerség miatt, amiben nem is volt igaza, úgy hozzávágott az ágyhoz (ő fiú, én lány, azért erőben volt némi különbség), amikor olyan 7-8 éves lehettem (ő egy évvel fiatalabb), hogy több másodpercig nem tudtam levegőt venni, azt hittem, hogy meghalok.
2021. júl. 8. 12:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 fiútestvérem van. Azért nem ennyire durván, mint az előttem válaszolóknak, de nekem is voltak, amik rosszulestek. Elég könnyen dühös leszek, ideges vagyok és türelmetlen, ezért már tudták, hogy mi az, amire egyből felkapom a vizet. Szóval főleg szavakkal bántottak.
2021. nov. 26. 07:43
 16/16 anonim válasza:
Részegen elvezetett hozzánk autóval. Tele volt vodkásüveggel a vezetőülés alatt, kiszállt de alig állt a lábán és dadogva hülyeségeket beszélt. Mondtam neki hazaviszem. Beültettem az anyósülésre, elindultunk. Amint a 4 sávos főútra értünk, közölte hogy ő nem jön velem sehova, kikapcsolta a biztonsági övet és kiugrott az autóból. Nagy szerencséje, hogy semmi baja nem lett. Hívtam a párját, az jött és elvitte a detoxba....
2022. júl. 6. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!